Damer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Uniforms for the Dedicated

Filter (1)
    Sorter
  • Størrelse
  • Mærke
  • Pris
  • Farve
  • Længde
  • Kollektion
  • Materiale
  • Livhøjde
17 varer
Side 1 af 1

Uniforms for the Dedicated er mode for den klassiske modefeinschmecker med passion for det urbane og stilrene. Udvalget byder på lidt af det hele, så du kan fylde skabet til bristepunktet med lækre detaljer, en smuk farvepalet, klassiske og moderne snit. I vores brede udvalg af klædeskabsfavoritter er der god mulighed for at finde favoritten til dit skab.

Uniforms for the Dedicated – en klassiker i skabet

I 2008 gik en gruppe af snowboarders og kreative folk sammen og formede det i dag populære modebrand Uniforms for the Dedicated. Kærlighed for eventyret er kernen i brandet og alle kollektionerne. Her møder du unikke designs kreeret med passion for outdoorlivsstilen. Brandet klæder den unge stilbevidste mand på med moderne menswear. Intet modestykke kreeres uden respekt for naturen og dens ressourcer. Økologiske, bio-baserede og genbrugte tekstiler udvælges med omhu for dit look og den høje standard, der følger med mærket. Den dybe passion for naturen og livet i det fri, gør brandet til et trendy unikum på modemarkedet.

Fyld skabet med elegante og klassiske looks

Skal skabet fyldes med mode der holder over tid? Brandet er kendt for sin formidable evne til at mikse tidløse silhuetter med innovation og eksperimenterende detaljer – dette er mode der holder. Omtanke for naturen og de bedste tendenser er grundelementerne for det internationale brands succes. Uniforms for the Dedicated er tidløst og nyskabende på samme tid. Find en eller flere favoritter i kollektionerne. Style et par sorte jeans med en T-shirt og en sort ruskindsjakke eller kombiner en armygrøn jakke med matchende bukser for et uniforminspireret look for et klassisk og maskulint twist på hverdags looket. Skjorter med lækre detaljer, stilfulde prints, jakker med klassiske linjer andre favoritter finder du på Zalando.dk.