Sko, tøj og accessories fra Trussardi

Mærke
Pris
Farve
Rabat
2 varer
Sorter efter:
Side 1 af 1

Trussardi byder på tasker til enhver smag. Deres udvalg er bredt og spænder over tasker i den funky ende af spektret til de eksklusive varer. Uanset udseende er brandets tasker af kvalitet, som de kan stå inde for. Uanset om du er på jagt efter en skuldertaske, håndtaske eller pung, så finder du det i udvalget her.

Trussardi - tasker til lidt af hvert

En taske er et uundværligt accessory for enhver kvinde. Og der må gerne være plads til lidt af hvert såsom makeup, nøgler, smartphone og andre individuelle nødvendigheder. Med en fashionabel taske kan du komme ud af døren med et ekstra accessory, som understreger din personlige stil. En taske kan nemlig sige mere om en person end først antaget. En sort lædertaske med guldkæde i remmen giver et eksklusivt look til byen eller pænere anledninger og signalerer stil. En farverig taske er den perfekte kontrast til et mørkt outfit eller som fed sommertaske. En rød eller beige lædertaske er super populær og giver også et ekstravagant look.

Trussardi tasker til mænd

Tasker er ikke kun for kvinder. Mænd kan også finde en lækker taske i udvalget fra Trussardi. En skuldertaske giver både plads til computer, tablet og andre nødvendigheder. Hvis du er mere til den traditionelle rygsæk, så finder du også dette i udvalget. Denne kan både bruges uden på jakken og udenpå en almindelig T-shirt. Uanset hvad giver udvalget dig mulighed for at medbringe dine ting på en yderst stilfuld facon. Deres blandede stil giver mulighed for at variere i mellem forskellige looks. Vælg en af deres tasker i vilde farver og prints for et modigt og anderledes look. Find din favorit i udvalget her på Zalando.dk.

Inspiration