WORKOUT

De bedste looks til din træning

Shop alle produkter

Outfits til din træning

Det perfekte stretch

Glem træningstøj som gnaver eller strammer - den nye nye sømfri teknologi sidder som en drøm og giver desuden fuld bevægelighed og komfort.

Jaleh Firouzbakht

Senior indkøber af sportstøj til kvinder hos Zalando

Find den rigtige sport-BH

Den perfekte sport-BH til dig

Forskellig træning kræver forskellig støtte. Vores konsulenter hjælper dig med at finde den bedste pasform. Svar blot på et par spørgsmål – så finder de den rigtige model.

De bedste mærker til din træning

Træningsshop til damer

Opnå resultater i det rette outfit

Er du heller ikke ligeglad med, hvad du har på, når du træner? Med det rigtige outfit til din træning kan du ikke blot se fantastisk ud og udstråle masser af personlighed, du kan også opnå bedre resultater. I vores træningsshop til damer kan du finde det træningstøj, der passer netop til din sport, så du kan få endnu mere ud af din træning. Til yoga er det vigtigt at tøjet er løst og behageligt, mens det til løb eller styrketræning er mest optimalt, at tøjet sidder stramt og ikke generer på nogen måder. Har du det forkerte tøj på til din træning, så kan det skabe ubehagelige situationer, hvor tøjet enten slasker til kroppen, når det bliver svedigt eller sidder for stramt, så du ikke kan bevæge dig fuldt ud. Med det rigtige tøj, får du det bedste grundlag for at opnå dine sportslige mål. Lev et aktivt liv med fuld fart frem i det mest optimale træningsoutfit fra vores træningsshop til damer.

Dyrk sport med glæden i behold

Træningstøj er ikke længere blot forbeholdt fitnesscenteret. Tiden hvor en forvasket T-shirt og et par slidte shorts var fint til træning er forbi. I dag er hverdags- og sportsgarderoben nærmest smeltet sammen. Lad dig inspirere af vores træningsshop til kvinder og få fede outfits til både hverdagsbrug og selvfølgelig til din træning. Brug de behagelige yogabukser til en casual søndag eller tag en oversize-skjorte over dine tights. En sports-BH er perfekt under en gennemsigtig bluse, og med et par sneakers kan outfittet bruges til alt fra kontoret til en tur i byen. Skab en helt unik stil med fokus på bevægelse og frihed med de mange trendy items i træningsshoppen til damer.

Vis mindre

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.