Tracksuits

Populære filtre
4.402 varer

Tracksuits

Træning eller afslapning. Hvad vælger du? Sikkert noget af det hele, så den sunde livsstil kan opretholdes. Uanset om man er i bevægelse eller ligger på sofaen, så er tracksuits det oplagte valg. De komfortable materialer kombineret med lette og luftige designs er en fornøjelse for kroppen på alle tider af døgnet.

Tracksuits er tilbage i bedste stil!

De er kendt under flere navne: tracksuits eller blot træningssæt. Uanset navn, så er form og funktion det samme. Det består nemlig af et par træningsbukser samt en overdel, der på helt klassisk vis er forsynet med en lynlås, så jakken kan bæres åben eller lukket. Disse sportsdragter kom især frem i 70’erne, hvor de blev brugt til opvarmning inden for svømning eller løb, men i dag anvendes de inden for alle typer af sportsgrene. Det gælder, hvad enten man er i fitnesscenteret eller på fodboldbanen eller blot tulrer rundt derhjemme i sutsko. Komforten er nemlig altid til stede.

Velvære og komfort i et alsidigt træningssæt

Tracksuits er optimale til det hele. Det er nemt og bekvemt at have en T-shirt og et par shorts på indenunder. Derudover kan man smidte træningssættet, hvis det bliver for varmt at træne, eller man kan netop bruge det for ikke at blive kold, når man er i aktion. Svedabsorberende tekstiler kombineret med baggy looks er den perfekte kombination, når der netop skal trænes. Dermed er det blot at supplere op med sportssko og andet tilbehør, så kroppen kan blive mør iklædt det helt rette outfit til anledningen.