Katalog

592 varer

Tory Burch

Tory Burch er et amerikansk livsstilsbrand, som blev dannet i 2004. Og i dag udlever det stadigvæk brandets direktørs personlige stil og følelser. Der er altid fokus på innovation og socialt ansvar, hvor modegiganten går efter ”less is more” med færre produkter og mere integritet. Man kan finde farve, print og eklektiske detaljer i udvalget, som byder på luksustøj og -tilbehør i form af sko, håndtasker, ure og meget mere.

Personlig Tory Burch-inspiration fra The Big Apple

Tøjet henvender sig til dem der elsker bohemian glamour. Luksusbrandet bliver konstant inspireret af Torys forældre, som er et ubesværet chikt par. Tøjmærkets design bliver også påvirket af dagligdagen i New York, da kvinden i front bor i The Big Apple, som giver inspirationen et boost med sin energi og ånd. Newyorker-mærket har for nyligt føjet Tory Sport til udvalget, som er inspireret af sportsudøveres nåde og styrke. Dette kan ses i det high-tech, funktionelle materiale, som danner basen for klassisk retrosportstøj. Alt tøjet har altid klassiske, polerede forme med bløde linjer, som konstant følger den røde linje i strukturen.

Resort-kollektionen er yndefuld og easy-going

Den seneste Tory Burch RESORT-kollektion handler om et unikt venskab mellem en tidligere præsidentfrue og en modelprinsesse i slutningen af tresserne. Det er enkelt, elegant tøj. Silhuetterne har naturlige detaljer såsom træperler og fin brodering. Det er raffineret og afslappet, og derfor kan man sagtens kombinere en sofistikeret kjole med en oversized sweater eller en tweed denimjakke. A-line-nederdelene og tunikaerne er designet med et feminint, blomstret look, mens tomboy-stilen kan findes i deres plisserede bukser, blazere og trenchcoats med bælter. De lange elegante kjoler i kollektionen hylder den moderne laid-back stil, som kvinder i dag kombinerer med alt fra fine ankelstøvler til sporty sneakers. Kollektionen er domineret af et samspil mellem sort og hvid, men du kan også finde dyb bourgogne samt khaki, navy og elfenben i udvalget.

Gå ikke glip af