Filter1

Topshop Petite
Sko, tøj og accessories

218 varer

Er du et lille nips? Så er Topshop Petite det ideelle brand til dig. De færreste tænker over, at det er mindst lige så svært at finde tøj, der passer til de små størrelser som de store. Enten er tøjet for stort eller fås ikke i størrelsen. Det er en skidt fornemmelse, som kan blive fortid, når blot du starter din shopping hos dette mærke.

Moderigtige styles i små størrelser

Man kan vænne sig til sin størrelse, men man vænner sig aldrig til at gå på kompromis med sin stil. Dette sortiment er paradis for kvinder på 160 skønne centimeter. I dette skønne sortiment fra Topshop Petite får du alle nødvendige items til garderoben. Du bliver både klar til vinter og sommer med varme strikke og fine sommerkjoler. De varme strikke og sweatshirts har et street udtryk, som kan kombineres på kryds og tværs i forskellige looks. Sæt en fin striktrøje i en sart nuance sammen med en nederdel, for et fint outfit, som er let at tilpasse om sommeren. Alternativt kan du komme strikken over en af de uimodståelige sommerkjoler i et lag-på-lag-look.

Bliv on-trend med Topshop Petite

Der findes ikke ét item fra Topshop Petite, som ikke er gennemført. Hvert design har hver sit individuelle udtryk. De korte crop tops er rå til et par jeans med brodererede designs og perfekt til en bytur i en snæver blyantnederdel. I et par hvide sneakers er du klar til sommerfest under åben himmel, mens et par høje stiletter gør dig klar til en overdådig bytur i bedste SATC-stil. Dagen derpå kan du hoppe i en behagelig over sized basis T-shirts, som hos Topshop Petite altid har en unik detalje. Du vil støde på detaljer såsom flæser, blonder og broderier som alle er højeste mode netop nu. Tag på udkig i det fantastiske sortiment her på Zalando.dk.