Filter (1)

154 varer

Søger du en signatur der på en gang er elegant og rå? Det flotte udvalg af Moss Copenhagen dametøj står klar til at inspirere dig i din hverdag, så du kan gå en ny dag i møde med en ungdommelig og urban tilgang til skandinavisk mode. Dette unge Københavnske brand er din genvej til klædeskabet, som går til det hele.

Dansk mode når det er bedst

Du går aldrig galt med den tidløse og feminine signatur som følger med kollektionerne. Moss Copenhagen dametøj er dansk mode når det er bedst. Den moderne kvinde med hang til et minimalistisk take på hverdagsgarderoben kan krydre stilen med klare linjer og unikke detaljer. Udvid basisgarderoben med en T-shirt eller udforsk stilen med elegante kjoler, der sprudler af fine blonder og individuelle detaljer. Brandet byder på styles der egner sig optimalt til festlige events og hverdage med ekstra stil på looket. En lang kjole, et par blondestrømpebukser og store støvler med en jakke i et groft strik danner rammerne for Moss Copenhagen looket.

Få looket med dansk premium mode

Gå på opdagelse i et spændende sortiment af dansk mode, der hver sæson klæder kvinder på i den lækreste signatur. Hvad enten looket skal være dæmpet eller have kant har brandet nok at byde på. Alt fra kjoler til bukser giver dig et gennemført look til dage på kontoret og dates i byens natteliv. Med nøje udvalgte premium materialer får jeans fra skabet et ekstra strejf elegance og din favorit uldcardigan bliver løftet i dagligdagen. Find looket på Zalando.dk blandt designs, der kan mikses på kryds og tværs, så du får det look du søger denne sæson.

Hold øje med