Tiden er endnu ikke rendt fra os, der elsker at gå med ur. Bogstaveligt talt kan vi nemlig altid holde øje med tiden og dermed udvise rettidig omhu overfor omverdenen. Med et Timex ur kan du holde nøje styr på dine aftaler, så du ikke kommer for sent eller overskrider deadline. Et ur er dit uundværlige tilbehør gennem hele livet.

’Ved du hvad klokken er?’ Denne sætning hører man ofte rundt omkring i det ganske land. Det beviser naturligvis, hvor stor en betydning tid har i vores hverdag. Med et klassisk armbåndsur omkring håndleddet kan du altid lige hurtigt skimte på klokken, hvilket giver dig tryghed og struktur i hverdagen. Selvom smartphones også har indbygget ur, så kan intet erstatte den pyntende værdi, som et armbåndsur bidrager med.

Timex – et helt særligt urmærke!

Hvis vi lige engang prøver at skrue tiden tilbage til 1854, så så verden meget anderledes ud end i dag. Men det var det år, hvor Timex blev grundlagt. I dag er det et super internationalt mærke, der bruger verdens forskellige ekspertise til at kreere de lækreste ure til hele familien.

Med amerikanske rødder, lækkert italiensk design samt tysk ingeniørkunst indeholder Timex hele pakken. Alt hænger sammen ned til mindste detalje, hvor mekanik, æstetisk udtryk samt ydeevne er nogle af kendetegnene. Det er trendy ure til dig selv, eller én du holder af, for hele familien er dækket ind på bedste vis.

Udover at byde på masser af forskellige ure rent designmæssigt, så er mærket også garant for adkillige tekniske specialiteter. Det er eksempelvis ure til triatlonbrug, ure til outdoor-brug og ekspeditioner, fashion-ure samt mange andre kategorier. Med så mange år på bagen har der været rig mulighed for at gå til den rent udbudsmæssigt, hvilket man kan drage nytte af i dag.

På lige fod med smykker og andet pynt er ure blevet noget, som folk stadig er vilde med at bruge på trods af andre alternativer. Der er så meget historie og autenticitet over et ur, og det kan købes i så mange varianter, at det også bidrager til et personligt udtryk. Alt dette bliver også bevist med udvalget fra Timex.

Gå ikke glip af