Accessories
Huer, hatte & kasketter
Halstørklæder & tørklæder
Handsker
Ure
Bælter
Solbriller
Hovedtelefoner
Paraplyer
Andet
Mærke
Pris
Farve
Kollektion
Materiale
For
82 varer
Sorter efter:
Side 1 af 1

Lad taskemoden komme dig til gode og dyk ned i udvalget med lækre, håndlavede bags fra Furla. Her kan du svinge italiensk premium-kvalitet over armen og begive dig ud i verden med plads til de fornødne ting og sager. Det gøres med stil og udstråling, som fortæller lidt mere om, hvem du er som person.

Furla realiserer dine taskedrømme

En accessory, der siger mere end 1000 ord: Furla tasker er udtryksfulde og karismatiske ned til mindste detalje, så din individuelle smag fremhæves optimalt. Her får du tasker designet og fremstillet 100 % i Italien, hvor læderhåndværk er et af landets helt store ekspertiser. Dermed er stilen lagt med en fast følgesvend i form af tasker i alle mulige varianter, som netop bærer det attraktive og efterspurgte label ’Made in Italy’. Så opnå en supermodel-feeling hver dag med den helt rette bag, der forskønner dit look og tilfredsstiller din taskeafhængighed.

Lad tidens tasker forføre dig

Klassiske helfarver, minimalisme og tidløshed er blot en del af kollektionerne med Furla tasker. Her er nemlig også garanti for et farveflor af dimensioner og taskemode med prints, mønstre samt spændende detaljer. Så gør klar til indkøb med en lækker shoppingbag over skulderen, tag en tur i byen med en stilfuld clutch, der både kan bæres i hånden eller over skulderen. Eller hvad med en håndtaske eller skuldertaske til hverdagsbrug, som har plads til alle de obligatoriske ting takket være praktiske rum og lommer med lynlås. Dermed er der lagt op til en glad favorittaskedag hver dag med Furla!

Gå ikke glip af