Accessories
Smykker
Ure
Solbriller
Bælter
Huer, hatte & kasketter
Halstørklæder & tørklæder
Hovedtelefoner
Handsker
Paraplyer
Andet
Accessories

Tasker & kufferter til damer fra DAY

 • Mærke
 • Pris
 • Farve
 • Kollektion
 • Materiale
 • For
  155 varer
  |Sorter efter:
  Side 1 af 2

  Få 10% rabat med nyhedsbrevet

  Tilmeld dig og få inspiration og specialtilbud

  Det er altid dejligt med en stor taske, og denne sæson er tasker rummelige i sort eller pastelfarver den helt store trend. Om det er tasken til shoppingturen, arbejdet eller til at opbevare din make-up i, så er dette farverne at gå efter i denne sæson. Dette er fokusset i DAY’s taske kollektion dette forår.

  DAY tasker - smukt ydre og masser af indhold

  Vi elsker vores tasker. De samler alt det vigtigste i vores liv og vi ville føle os helt fortabte uden. For dem af os, der ikke kun ønsker at have nogle få ting med os, er det vigtigt med en rummelig taske. Vi skal have plads til mere end vores mobil og dankort når vi er på shoppingtur eller skal pendle på arbejde, og derfor er rummeligheden et must. Sort er altid et trendy valg, men er dit outfit allerede mørkt så kan du skabe kontrast med en sart rosa eller et smart mønster. Kombinationen af guld og sort, er også en af de store spillere på catwalken i foråret, og denne kombination finder du også her i udvalget af DAY tasker.

  Accessorize med en mønstret taske

  Denne sæson er solide farver og striber meget fremme i modebilledet. De er en del af de nyeste trends, og derfor er det en god idé at kigge på accessories. Særligt dem du bruger dagligt, som din taske. Er du med på trends som gule og rødlige nuancer, så er en sort taske det helt rette. Skal du i byen i en elegant sort, så er et mobilcover med et flot mønster måske det rette til at bryde med de solide farver. Elsker du den feminine og romantiske trend med blomster, så kan en rosa taske være et godt supplement. Der er mange muligheder i kollektionen af DAY tasker.

  Gå ikke glip af