Moderne, klassisk og etnisk design. Det er nøgleordene bag det danske brand DAY Birger et Mikkelsen, der siden 1997 har opnået stor popularitet på den internationale modescene. Brandet er grundlagt af Keld Mikkelsen med en vision om at kombinere smukke, etniske oplevelser fra sine rejser med skandinavisk design og en vintage inspireret stil. Heraf udspringer en luksuriøs blanding af moderne klassikere, spændende detaljer og opfindsomme elementer. DAY Birger et Mikkelsen tasker formår at kombinere raffinerede linjer med rå kanter, det romantiske med det minimalistiske og det skarpe med det bløde. Kollektionen forener således det bedste fra nær og fjern, hvor østen møder vesten med et skandinavisk twist. Produkterne fremstilles i luksuriøse tekstiler som silke, satin og fløjl, som både sikrer optimal komfort og et stilfuldt look.

Find tasker fra DAY Birger et Mikkelsen på Zalando.dk

På Zalando.dk finder du et udvalg af tasker og kosmetikpunge fra DAY Birger et Mikkelsen. Den populære GWENETH shopping bag er efterhånden uundgåelig i hverdagens modebillede. Tasken er klassisk og kan kombineres med stort set alle outfits og stilarter. Udover at være moderigtig, er GWENETH tasken også praktisk. Den er rummelig og perfekt til både studiebrug og som weekendtaske. Taksen findes i forskellige farver og mønstre, som er kendetegnende for DAY Birger et Mikkelsens tasker. Udover GWENETH tasken producerer DAY Birger et Mikkelsen desuden matchende kosmetikpunge. Du finder det hele her på Zalando.dk.

Din nye taske findes hos Day

Det er vaskeægte designklassikere med et Day’sk udtryk. Hos Keld Mikkelsen har man fra dag ét kunnet få fingrene i fantastisk lækre bags, som er blandt de obligatoriske ønsker, når listen skal skrives til fødselsdag, jul, svendegilde, bryllup eller andre begivenheder med dig og din nye taske i centrum. Du kan naturligvis også selv investere i en af disse fine Day tasker i mellemtiden, så du får endnu et yndlingsdesign til samlingen. En taske fra Day er lig med højt humør og smil, hver gang blikket eller tankerne falder på designet. Mærket med det velkendte metalskilt med indprentet logo er hot blandt modekendere og kvinder med hang til enkelt design i et tidløst look. Kollektionerne med Day tasker gør sig godt til både hverdag og fest, for de består af alle mulige slags tasker, hvor størrelsen og udtrykket bestemmer anledningen.

Så er der lækre Day tasker klar i udvalget

Hos Day Birger et Mikkelsen har man i alt tre mærker, der supplerer hinanden perfekt, indenfor samme genre af tidløshed, skandinavisk minimalisme samt et twist fra den internationale scene. Derfor er der også nok af Day tasker at vælge imellem, så du kan komme videre i livet med den helt rette model over skuldrene, brystet eller i hånden. Det er et mærke, som i den grad har internationalt format, hvor en blanding af highstreet, catwalks, jetset og urban livsstil smeltes sammen på fashionabel vis. Taskerne er så tilpas grounded samtidig med, at den globale profil også giver unik flair til designstilen. Derfor vil du elske at svinge en tur i byen, på studiet, arbejde, rejse eller alt muligt andet med en af disse must-have kreationer ved din side. Sortimentet med Day tasker er til for dig og dine individuelle modebehov, så du altid har plads til dine ting i den helt rette model.

Kollektionerne med Day tasker er et sikkert hit, når der skal shoppes nye bags hjem i samlingen. Her finder du nemlig alt fra rummelige shoppingbags til clutches, eller kosmetiktasker, håndtasker, rygsække samt flere andre designs. Dermed får du plads til alle de små eller store ting, du har brug for på farten, hvad enten det er lidt make-up og en parfume eller større ting som vandflaske, laptop, en ekstra trøje eller andre ting. Du finder også hverdagstasker i tilpas mellemstore størrelser eller rejsetasker til en weekendtur, hvor ekstra lommer og separate rum er et must. Udvalget med Day tasker er den perfekte kombination af praktisk rummelighed og trendy storbymode, som er en favorit værdig i taskesamlingen. Så oplev perlerækken fra Day her på Zalando.