Tall Shop

Designet til dig som er +179 cm

Shop nu

Ikonisk & tidsløst

Vores udvalg af denim byder på et mix af trends såsom farver og utility-details samt rå klassikere, der fungerer til enhver sæson.

Se udvalget

Vores favoritter

I vores Tall-sortiment finder du altid sæsonens nyheder og en perfekt pasform. Her er nogle af vores udvalgte favoritter.

TOPBRANDS

Mode til dig over 179 cm

Det er en fordel at være høj, når man vil iklæde sig tidens modetrends. Dog kan det til tider være svært at finde det helt rette fit, når man er en anelse højere end gennemsnittet. Men det er der heldigvis råd for. I denne Tall shop til kvinder har vi samlet et stort sortiment af tøj til dig, der er over 179 cm. Her er de ekstra centimeter tænkt med ind i designprocessen. Mange af tidens store brands kaster sig i øjeblikket over denne målgruppe, da der er stor efterspørgsel på netop designs til høje kvinder. Hold derfor øje med Tall-sektionen, når du shopper hos os.

Tall Fashion

Især velsiddende bukser og kjoler kan være svære at finde, når man er over 1.79 m høj. Det ér bare irriterende, når ens skinny-fit jeans passer perfekt i livet, men stopper midt på skinnebenet – og ikke ved anklerne, hvilket egentlig var meningen. Hvis du er så heldig at være høj, så finder du mode med ekstra længde her i vores Tall shop.

De bedste trends til høje kvinder

Som sagt er der rigtig mange af de store brands, som designer tøj til høje kvinder. Uanset hvilke mønstre, stilarter og trends du er på jagt efter, ved du, at de forskellige tall-kollektioner giver dig det perfekte fit. Med den ekstra højde kommer også unikke stylingmuligheder: Kombiner eksempelvis dine tætsiddende jeans eller løse maxikjole med et par flade ankelstøvler - evt. et par bikerstøvler med nitter for at tilføje lidt ekstra kant.

Vis mindre

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.