Filter1

Supra
Sko, tøj og accessories

1 varer

Et internationalt sneaker-brand med de fedeste skatersilhuetter er landet! Der er nemlig fyldt op med sportssko fra Supra, som har taget den internationale sportsscene på sengen. For hvem havde regnet med, at skaterdesigns kunne blive mere cool? Nu er det virkelighed med disse rå og veldesignede modeller til både børn og voksne.

Lad Supra sætte et tvist på dine fødder

Hvis fødderne trænger til et pusterum fra de stramme business-sko eller stiletter, så er Supra klar til at skabe handling bag ordene. Eller måske du blot ønsker at køre videre med en fresh og ungdommelig stil, der holder maksimalt sammen med jeans og urbane looks. Uanset hvad, så leverer dette californiske mærke fodtøj med kant og karakter – for ikke at glemme komforten! Passionen for skateboarding ses ikke mindst på de flade såler, som sikrer et godt tag på boardet, men også masser af overdele i ruskind leder tankerne hen på cool board-sport.

Ungdommens vingesus i rå sko-fashion

Husk at folde buksebenene på dine chinos eller skinny jeans op, tilsæt en oversize T-shirt og en cap – og fuldfør så lækkerhederne med et par shoes fra Supra, og afsted til rampen! Mærket er ultimativt sammen med alle hverdagens urbane styles i form af jeans, chinos, T-shirts, hoodies og andet godt. Her får man lige dele undergrund, storby og kreativt udtryk – og så kan skoene endda fås i et hav af farver og varianter. Det er casual skodesign, der siger goddag til funky attitude og farvel til formelle looks. Skoene giver dig lov til at hænge ud og nyde de bedste stunder med gutterne og veninderne, så bliv en del af fankulturen!