PLUS SIZE

Feminine og skønne looks i str 44-56

UDFORSK VORES SORTIMENT

Cool as ice

Udforsk

Lost Ink Plus

UDFORSK

Live Unlimited London

UDFORSK

Shop dine nye favoritter

Optimer din stil med vores guide

Type A

Type O

Type X

Type V

Type A

Type O

Type X

Type V

Type A

Tilføj balance ved at fokusere på din overkrop. Gå efter modige og farvefulde overdele med detaljer eller print. Skab et velafbalanceret look med et par skønne slim-flared bukser.
Se hele udvalget

Velsiddende og udtryksfulde plus size looks

Måden man ser ud på - og dermed også ens størrelse – skal ikke være en parameter for, om man er bedre end andre. Store piger skal også klædes sexet og personligt på, og heldigvis er respekten og opfattelsen af den perfekte kvindekrop blevet ændret. Noget så udtryksfuldt og nødvendigt som tøj er med til at fortælle hvem vi er, og med vores kollektioner i store størrelser kan du skabe sammenhæng mellem det indre og det ydre. Alle kvinder vil gerne føle sig attraktive hver dag. Det kan nu lade sig gøre med udvalget af tøj til store piger, hvor alle tænkelige stilarter er repræsenteret, så du bliver klædt på til hverdag, fritid, fest, sport, ferie samt mange andre begivenheder. Efterspørgslen på plus size-mode er derude, hvor også flere og flere tøjmærker tager denne målgruppe under deres vinger og giver store piger velsiddende items til enhver anledning.

Mode, der sidder som den skal – uanset figurtype

Vores figurer varierer, og i vores kollektioner af store størrelser bliver hver en centimeter forvandlet til dine fortrin. Kjoler, jeans, trøjer, overtøj, bukser, bluser og alt muligt andet er designet med din unikke figur in mente, så du kan gøre din form til en fordel. Brede hofter, en stor bagdel, en fyldig barm, en timeglasfigur eller andre smukke silhuetter – alle mærkerne fra plus size-kategorien tager højde for måden, som du er skåret på, så du får fat i det helt rette tøj. Her på Zalando går vi ind for mode til enhver, uanset størrelse og alder. Derfor sørger sortimentet med plus size for at kreere balancerede og velsiddende looks, hvor pasform, design, komfort og kvalitet er nogle af nøgleordene. Så vær dig selv som du er – stor eller lille. Med plus size kommer der smil på læben fra dig, der bærer tøjet, samt wow-udtryk fra venner, familie og omgivelser.

Vis mindre