Outdoor bukser

Populære filtre
252 varer

Outdoor bukser til bevægelse og leg

Kan du slet ikke vente til weekenden, hvor der er tid til vandring, klatring og tid brugt under den åbne himmel? Kribler det i hele kroppen for at komme ud i naturen? Hvis dit kick er den friske luft og lyden af fuglefløjt, har vi gode nyheder til dig!.

Hos Zalando har vi samlet et bredt sortiment af outdoor bukser til alle årstider og formål. Vi har nøje udvalgt kendte brands med mange års erfaring inden for design af active wear og outdoor apparel, så du kun bliver præsenteret for det bedste. Her kombineres komfort, praktik og stil i ét.

Er det bukser til de lange vandreture, du mangler? Så kan du med fordel gå efter designs i slidstærke materialer, justerbare detaljer og praktiske lommer med lukning, så de vigtigste genstande holdes på plads. Mangler du et par komfortable og åndbare hverdagsbukser, finder du hos Zalando stilrene og praktiske designs, der føles lige så godt, som de ser ud.

Find de perfekte friluftsbukser til dit næste eventyr

Et par friluftsbukser er kun så gode, som deres funktioner og materialer tillader. Inden du går på jagt i Zalandos store udvalg, er det smart at gøre dig klart, hvornår og til hvad de skal bruges.

Planlægger du sommerture ud i det blå, kan du med fordel vælge outdoor bukser i lette og hurtigttørrende materialer. For ekstra beskyttelse mod solens stråler har vi også modeller med UV-beskyttende materialer.

De køligere måneder kalder på ekstra tykke materialer samt isolerende teknologier og plads til base layers. Vil du være forberedt på al slags vejr, er de vand- og vindafvisende outdoor bukser et stærkt valg. Disse modeller holder snavs og regn væk fra kroppen men lader stadig huden ånde for god og vedvarende temperaturregulering.

Outdoor bukser med smarte detaljer

Den helt store forskel findes i de mindste detaljer. Minimalisten vil elske zip-off bukserne, som er ideelle til skiftende temperaturer og varierende aktiviteter. Du finder smarte outdoor underdele med masser af fede features hos Zalando, selvfølgeligt i et godt farveudvalg, så du kan holde styre på både komfort og stil.

Flere af bukserne i vores udvalg har et stilrent design, som gør dem nemme at bruge til både hverdag og vandring. Gå efter de afdæmpede modeller i jordfarver og med diskrete detaljer for en komfortabel buks, der kan bruges fra kontor til lejrbål.

Hvis du skal prøve kræfter med krævende aktiviteter som rock climbing eller lange hikes, anbefaler vi, du går efter outdoor bukser designet til din aktivitet. De kan holde til både slid og slag, hvilket øger din komfort og buksernes levetid.