For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Dykkere, kajakroere og ikke mindst surfere kender sikkert alt til våddragter og hvordan dragten kan gøre opholdet i vandet en smule sjovere. I Danmark stiger vandtemperaturen sjældent meget over de 20 grader, og vil du ikke lade dette hindre dig i at dyrke din sport, så kan du med fordel tage et kig på våddragter til damer, så du ikke fryser nær så meget i vandet. Våddragten er en neopren-sag, og de fleste der har prøvet én vil nok mene, at det var en god idé, især i Danmarks kolde vand. Der er forskel på kvinder og mænd, og ved at vælge en dragt der er tilpasset dig som kvinde, så får du en våddragt der sidder til på den helt rigtige måde.

En vandhund i våddragt

Det er ingen sag at være en vandhund, så længe du har udstyret i orden. Her på Zalando.dk har vi samlet et udvalg af våddragter til damer, så du kan opholde dig længere i vandet, og stadig være en vandhund, selvom vandet er koldt. Og ja, den skal sidde stramt. Hvis du nogensinde selv har prøvet at iføre dig en våddragt, eller har set nogen gøre det, så kan det være en sjov oplevelse at få den på, da den sidder godt ind til kroppen. Tjek udvalget igennem og find den model du mener vil passe bedst til dig. Våddragter findes i et væld af modeller, farver og ikke mindst kommer de fra et væld af anerkendte mærker. Mangler hele familien våddragter, kan du også finde en våddragt til mænd og børn her på siden - hvis alle i familien er nogle vandhunde, der ikke vil fryse. Zalando.dk ønsker dig god fornøjelse på din søgen efter den rette våddragt.