Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.

Hovedformålet med ASICS trøjer & sweatere til herrer er at give brugeren en sund sjæl i et sundt legeme. Det hedder på latin Anima Sana in Corpore Sano, og hvis man tager forbogstaverne her, så bliver det til - ja ASICS, navnet på en af verdens førende producenter af sportsudstyr. Det hele startede i 1949, hvor Kihachiro Onitsuka startede en lille virksomhed med sportssko. I 1950 kom de første ASICS basketballsko. De blev et stort hit, og hurtigt kom kollektionen fra firmaet til at omfatte stort set alle former for sportslige beklædningsgenstande, herunder ASICS trøjer & sweatere til herrer. ASICS sportssko er kendetegnet ved nogle markante striber på siderne. Disse havde oprindeligt til formål at øge skoenes stabilitet, men mønstret blev hurtigt til ASICS logo, og derfor kan man også se det på ASICS trøjer & sweatere til herrer.

ASICS trøjer & sweatere til herrer er både til sport og fritid.

Det er mange år siden, at decideret sportstøj gik hen og blev hverdagstøj for rigtigt mange mennesker. Det skyldes selvfølgelig, at tøjet er behageligt og afslappet, at det er designet til at røre sig, og ofte er det også ret flot designet. Alle dele gælder også ASICS trøjer & sweatere til herrer. Ordet sweater forbinder man som regel med store, strikkede vamse, men ordet er for længst gledet ind i mere sportsligt tøj som sweatshirts. ASICS trøjer & sweatere til herrer kan bruges både til sport og fritid, men de kan også bruges sammen med et par pæne jeans eller chinos og sko i den afslappede retning. For eksempel sneakers, loafers eller et par sejlersko. De kan også bruges som overtøj i overgangsperioderne eller med en jakke eller frakke ud over i de kolde måneder. Find ASICS trøjer & sweatere til herrer på Zalando.dk - og se samtidig alt det andet tøj, der findes på internetbutikken. Der er noget for enhver smag.

Hold øje med