Drikkeflasker & Drikkedunke til herrer

Populære filtre
25 varer

Sluk tørsten med smarte drikkedunke & drikkeflasker

Du behøver ikke blive tørstig på de varme dage. Du behøver heller ikke købe dyre flaskevand og bruge engangsflasker. Når du har din egen drikkedunk med på farten, er der koldt postevand lige så snart du ønsker det.

Det er vigtigt at få rigeligt med væske. Dette gælder både i hverdagen, men især når du er aktiv og dyrker sport. Hvad end du leder efter isolerende drikkedunke og drikkeflasker til sport, hverdag eller vandring, så finder du helt sikkert noget for dig hos Zalando.

Alle vores drikkedunke & drikkeflasker er af højeste kvalitet. Vi har både store 1L dunke i rustfrit stål, farverige drikkeflasker med indbygget sugerør og BPA-fri plastik flasker til både store og små.

Farverige drikkedunke & drikkeflasker til dit sportslook

Den helt rigtige drikkedunk er ikke bare en, der hjælper dig med at slukke tørsten på farten. I hvert fald ikke for dig, som elsker at fuldende dit active wear look med matchende tilbehør.

Vores store drikkedunke i rustfrit stål eller hård plast, fås i et væld af farver. Vi har samlet versioner fra nogle af verdens mest anerkendte sportsbrands, samt designerflasker fra velkendte modehuse. Disse holdbare flasker er ikke bare beregnet til sport, men holder også på formen når du tager dem med rundt i hverdagen. Smid dem trygt i sportstasken eller på bagagebæret.

Sluk tørsten med stil. Vores farverige drikkedunke & drikkeflasker er nemme at matche med lige præcist dit look. Du finder også vandflasker med indikatorer på ydersiden, så du nemt at få overblik over dagens væskeindtag.

​​​​​​​

Drikkeflasker til alle typer sport

Væske er fuldstændigt essentielt under bevægelse.Når vi sveder, udleder kroppen væske og har derfor brug for, at du giver den rigeligt igen. Du bør derfor drikke mere end bare for at slukke tørsten, hvorfor vores store designs er et godt valg til bevægelse og sport.

Til dig, som elsker at bruge din fritid i naturen, finder du hos Zalando drikkedunke i lette materialer. De store flasker tynger altså ikke i din oppakning. Vi har også letvægtsflasker med karabinhage eller bælte, der både kan bruges til langdistanceløb, vandring og campingtur.

Fra vandre- til cykeltur, frokostpause og arbejde. Tørsten skal slukkes hele dagen. Derfor er det lækkert altid at have koldt vand ved hånden. Du holder dine væsker køligst i længere tid, ved at vælge isolerede termodunke- og flasker, da de lader sig påvirke temperaturen i luften.