Trendy, allergivenlige og veganske makeup-børster med Spectrum

Tilføj lidt sjov og spas til din makeuprutine med børster fra Spectrum. Find børster og opbevaringstasker med sjove referencer til popkultur, eller vælg et sæt børster med et mere klassisk look.  

Mere farve til din makeuprutine 

Vi elsker brandets uhøjtidelige og humoristiske tilgang til tingene. På deres hjemmeside forsikrer de for eksempel om, at ingen enhjørninger har lidt overlast under fremstillingen af deres børster. De to søstre fra Wales, der står bag mærket, drager nemlig inspiration fra alle barndommens fantasier – enhjørninger og havfrue-figurer – men også fra astrologi og popkultur. Hvis man ikke er til sprælske makeup-børster, er det også muligt at finde mere enkle børster i deres sortiment. 

Der er så mange ting i livet, der skal tages seriøst, men make-up er et af de steder, hvor vi kan lege lige så tosset, som vi har lyst til. Gul øjenskygge? Tjek. Blå læbestift — hvorfor ikke? Selvom det ikke er os allesammen, der helt er nået dertil endnu, er der stadig mange af os, der elsker at lege med make-up. Det er noget, de har forstået hos Spectrum.

Et helt igennem cool brand

Børsterne fra Spectrum er håndlavet af materialer i højeste kvalitet. Derfor elsker både amatører og professionelle makeup-artister at bruge dem. Selve børstehovederne er lavet af taklon (syntetiske fibre), hvilket har et hav af fordele. Det gør ikke bare, at de er bløde, men at de blandt andet også er allergivenlige, holdbare, lette at rengøre og hurtigt tørrer! 

Vask dem gerne en gang om ugen, og gør det evt. til en fast del af din søndagsrutine. Pas på, at der ikke løber vand ind i metaldelen, da det kan løsne limen. Limen har heller ikke godt af, at du tørrer dem ved radiatoren. Der er mange gode grunde til at tage sig af sine makeup-børster. De holder meget længere, og du undgår ophobning af overskydende olie og bakterier i børsten. 

Her er et mærke, der ikke tager sig selv seriøst, men alligevel formår at lave seriøst gode produkter i verdensklasse. På kort tid er brandet nærmest blevet kult med mange følgere online. To søstre med en god idé har givet mange et ekstra skud glæde på en kedelig, gråkold mandag morgen – for når man finder deres items frem af tasken, kan man næsten ikke andet end at blive lidt gladere i låget.