Sko, tøj og accessories fra Soft Gallery

Filter (1)

86 varer

Brandet, Soft Gallery, har i en årrække designet kollektioner til kvinder og børn, der ikke blot skal bæres, men skal inspirere. Soft Gallery har en upåklagelig sans for detaljer, som kommer til udtryk gennem smukke prints og håndlavede broderier. Soft Gallerys kollektioner er opbygget omkring et tema, der reflekterer tiden og omgivelserne. Temaerne skaber en sammenhængende historie og skaber en næsten poetisk fortælling. Kollektionerne bliver til i samarbejde med nøje udvalgte visuelle kunstnere og varierer derfor i udtryk fra sæson til sæson. Fælles for kollektionerne er brugen af blød bomuld og jersey. Designduoen, Tine Holt Møller og Barbara Hvidt, startede brandet i 2007 og er hjernerne og hjerterne bag brandet. Soft Gallery har i de seneste år vokset markant og er kendt internationalt for deres unikke kollektioner.

Soft Gallery - få det bedste fra brandets kollektioner

Zalando tilbyder et udpluk af Soft Gallerys poetiske designs til de mindste størrelser i familien. Tøjet fremviser Soft Gallerys upåklagelige sans for de små, afgørende detaljer og repræsenterer det bedste fra brandets kollektioner. Soft Gallerys simple og elegante produkter kan med lethed kombineres med resten af din piges garderobe. Iklæd dit barn i en enkel jerseykjole med brandets unikke broderier og sammensæt med et par lækre sandaler og en sød solbrille. Kjolen kan med lethed suppleres med et par strømpebukser til de kolde morgener. Se Zalandos udvalg af Soft Gallerys tøj her og iklæd dit barn en poetisk fortælling.

Håndlavede kvalitetsprodukter og social bevidsthed

Tøjet fra det danske brand Soft Gallery er en gave til børn, der elsker at lade sig stimulere af fantasiens uendelige univers. Soft Gallery har nemlig helt bevidst valgt at arbejde med visuelle designs, der giver en ekstra dimension til børnetøjet. Det er derfor ikke usædvanligt at spotte både sommerfugle, ræve og kaniner med et skævt kunstnerisk tvist på de forskellige T-shirts og kjoler. Tanken har været at lade kunstværkerne leve på en helt ny og mere levende måde, nemlig gennem det bløde materiale, der anvendes til børnetøjet. Designduoen bag Soft Gallery, Tine Holt Møller og Barbara Hvidt, udvælger til hver sæson de kunstnere, der skal kreere de unikke og inspirerende børnedesigns. Der er både tale om danske og internationale kunstnere. Med en T-shirt eller sommerkjole fra Soft Gallery får dit barns tøj således et både poetisk og fantasifuldt udtryk. En ting, der helt sikkert falder i god jord hos de små.