Herrer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Sofie Schnoor

Størrelse
Mærke
Pris
Farve
Længde
Ærmelængde
22 varer
Sorter efter:

Sofie Schnoor er et stilsikkert hit i enhver kvindes garderobe. Hendes items er både rå og super feminine. Det gør det nemt at opnå et varieret, personligt look hver dag. Vi er særligt vilde med de blomstrede kreationer, som giver associationer til sol og sommer. Printsene er søde, mens designene er fede.

Gode muligheder for sommerlooks

Med Sofie Schnoor i weekendtasken eller rejsekufferten har du masser af muligheder for at skabe skønne sommerlooks på din ferie. På de kølige aftener kan du trække en lækker sweatshirt over hovedet. Brandet har også øje for de rå items såsom bomberjakken, som er superpopulær. Den kan bruges til sommerjakke og som en del af et indendørsoutfit med enten shorts eller en snævre nederdel. Bæltetasken er moderne lige nu og du kan tilsætte denne til dit outfit for et casual look. Det søde Sofie Schnoor sortiment er ikke låst fast på nogen bestemt kategori og gemmer på lidt af hvert til den modehungrende garderobe.

Nordisk stil med Sofie Schnoor

Sofie Schnoor-pigen er klassisk og pæn med blonder og flotte snit. Hele Sofie Schnoor-sortimentet emmer af nordiske designprincipper med øje for detaljen. Der er tænk over hver en lille detalje, hvilket får hele sortimentet til at gå op i en højere enhed. Mange af de unikke prints går igen i brandets items, hvilket giver dem en særlig signatur. Du fortryder aldrig et Sofie Schnoor køb, da det er holdbart, unikt og tidløst. Kom frisk og frejdig ud af døren med garderoben fuld af det skønne brands gennemtænkte kreationer hver eneste dag. Tjek det fine udvalg her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af