Populære filtre
507 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Dette danske tøjmærke har bygget et internationalt brand til feminine, moderne kvinder, der elsker tøj, som er nemt at tage på. Soaked in Luxury-modeelskere er ofte ambitiøse, udadvendte, sociale, og så har de et positivt syn på livet. Tøjet er udtænkt helt ned i mindste detalje i form af kontrasterende knapper og trimme, som gør dig bemærket i selv den største folkemængde. Det giver dig også mulighed for at udtrykke din personlighed – især hvis du elsker bluser, bukser, trøjer og kjoler i feminint design.

Bær feminint Soaked in Luxury på skuldrende

Udvalget fra Soaked in Luxury består blandt andet af charmerende kjoler, som giver dig et flirtende, feminint look, hvis du kombinerer det med brune eller sorte strømpebukser og et par lækre støvler med hæl. Derudover har IC Companys brandet de jakker, som er det perfekte alternativ til en blazer eller cardigan. Du kan for eksempel bære alle former for rød sammen med en lyserød Electa-jakke, en kærlighedsrød bluse og en varm bordeauxfarvet nederdel. Der er selvfølgelig også mulighed for at finde sleek blazere, som passer både til arbejde og fest.

Sofistikerede bukser og jeans til kvinder

Det internationale brand byder også på et bredt udvalg af luftige toppe med forskellige blomstrede mønstre. Det er et det perfekte hverdagsvalg til travle kvinder i alle aldre, som vil se godt ud i løbet af ingen tid ved at hoppe i et par jeans og trække en Soaked-top over hovedet. Du kan også skifte denim ud med viskosebukser i bred eller smal form. De kan nemt kombineres med denne sæsons smukke striktrøjer. Husk at lege med farverne. Denne sæson handler om at sammensætte nuancer på måder, som du ikke tidligere har overvejet.

Inspiration

Soaked in Luxury

Man behøver ikke at drage til det store udland for at få fingrene i modetøj med en global profil. Selv danske provinsbyer er med på de nyeste trends. Det er Soaked in Luxury et tydeligt bevis på. Kollektionerne er populære her, der og allevegne – også uden for landets grænser, for hvilken modepige elsker ikke universelt modetøj med en storby-attitude? Du får det lige her fra øverste hylde, hvor urbane stilarter kombineret med farver, prints og feminine udskæringer gør tøjet og tilbehøret up-to-date. Mærket lever i den grad op til sit navn. Man føler sig nemlig indhyllet i en snert af luksus, når man trækker i alt fra kjoler, bukser, trøjer, T-shirts, overtøj eller nogle af de andre items fra sortimentet. En forfinet detaljerigdom, nytænkende snit og former samt en designpalet, der dækker alle livets begivenheder. Sådan er dette danske mærke hele vejen rundt!

En ny tøjoplevelse med Soaked in Luxury

Hvem er du i dag? Naturligvis dig selv. Men du kan også blive en Soaked in Luxury-pige, der formår at ramme dagens stil til perfektion. Mulighederne er mange i kollektionerne, så du kan blive klar til fest i en lækker kjole eller nederdel. Mærket giver dig også mulighed for at være velklædt til daglig, hvad enten det er med en business-profil i pæne stofbukser og blazer eller mere casual i jeans og trøje. Intet er overladt til tilfældighederne, hvilket også er meget tydeligt, når man ser på hver en item. Pufærmer, unikke blondeudskæringer, et hul der sidder præcist, hvor det skal, på et par jeans, et smagfuldt mønster, en farve fra sæsonens hotteste palet samt meget andet. Dette danske mærke kan sit kram i alle processerne!