Filter1

SNÖ of Sweden
Sko, tøj og accessories

276 varer

Snö of Sweden har alt hvad den passionerede trendsætter kan tænke sig. Metalliske looks, perler og krystaller samt spændende materialekombinationer giver dig mulighed for at skabe lige den stil du vil. Både minimalisten og glamourpigen kan fuldende garderoben med det svenske brand. Forkæl dig selv med diskrete øreringe, chunky armbånd, statement halskæder og mange andre modelækkerier.

Snö of Sweden – smykkesamlingen, der har det hele

Snö of Sweden har siden 2002 forsynet kvinder med et ekstra touch af eksklusivitet. De dygtige designere kreerer årligt nye kollektioner, hvor det klassiske og tidløse fusioneres på fineste vis. I kollektionerne er krystaller, perler, læder, tekstiler og glas de bærende elementer. De skønne materialer og moderne designs former et univers af smukke designs for kvinden der ønsker at kaste ekstra glamour på hverdagen. Smykkesamlingen byder på nogle af modeverdenens bedste accessories til dig med hang til glitter og glamour. Det er for trendsætteren der elsker at kombinere materialer og ikke er bange for at lege med looket.

Det eneste du behøver i smykkeskrinet

Snö of Sweden er en familiebaseret modekoncern med mange års erfaring i at indfange modens bedste tendenser og omsætte dem til trendy designs. Med de trendy smykker på Zalando.dk kan du sætte standarden i dit look. Her er alt fra minimalistiske udtryk til eksperimenterende materiale kombinationer. Hvad enten du er til opsigtsvækkende tilbehør eller fine enkle designs har Zalando.dk et smykke til dig. Style en halskæde med matchende armbånd og øreringe til en sød sommerkjole eller gå all in på wow-factoren med et chunky armbånd til jeans eller farverige statement øreringe til sommerfesten. Med smykkesamlingen i smykkeskrinet er du altid på forkant med din stil uanset om det er til fester eller kaffeaftaler.