Sportssko

Sneakers til herrer

Filter
  Sorter
 • Størrelse
 • Mærke
 • Farve
 • Sportsgrene
 • Pris
 • Materiale
 • Kollektion
 • Lukning, lås
 • For
 • Levering
91 varer

Sneakers er en klassiker der ikke er til at komme uden om, hvor meget du end prøver. Når du kigger igennem udvalget af sneakers til herrer bliver det måske tydeligt hvorfor. De er yderst brugbare i alle døgnets timer, og der findes et hav af designs og detaljer som får dem alle til at skille sig ud fra hinanden. Udover, at de er så visuelt flotte og forskellige, er sneakers til herrer også yderst praktiske. Det er en behagelig sko, som du altid kan tage på, om du skal til fest eller du skal en tur til købmanden. Du behøver ikke gå ned på stil bare fordi det er hverdag, og sneakers er en god forsikring mod dette. Smid et par sneakers på til dine joggingbukser og T-shirt og du er klar til at gå ud af døren med et urbant og street style look som mange vil misunde.

En klassiker der aldrig går af mode

Her hos Zalando.dk har vi gjort det nemt for dig, og samlet alle de lækreste sneakers til herrer lige her på ét sted. Det eneste du skal, er at finde lige det design som passer ind i din unikke stil. Er du til de klassiske farver og snit, kan du finde det her. Tag et par sorte enkle sneakers på til dine chinos og skjorte og du vil få et urbant twist til dit businesslook. Sammen med et par hullede jeans og en sweater med print, vil et par farverige sneakers til herrer kunne gøre tricket, og give dig et spændende look, hvor der er fokus på den lille detalje.

Gå ikke glip af

Sneakers til herrer

Ordet ‘sneakers’ refererer oprindeligt til de bløde gummisåler, som kendetegner disse casual sportssko. De giver nemlig mulighed for at man kan ‘sneak up’ på en anden person, uden vedkommende hører det. I dag behøver du ikke at lege liste- eller stilleleg, for med et par nye Sneakers til herrer bliver du klar til at give den gas til sport og i hverdagen med fart over feltet. Mange fyre er vilde med et casual look, hvor jeans, en sweatshirt og et par fede sneakers hører til de obligatoriske elementer. Disse specifikke skodesigns er også fede sammen med et par lækre træningsbukser på en afslappende søndag eller sammen med shorts om sommeren. Du kan også matche et par af de mere formelle Sneakers til herrer sammen med et sporty jakkesæt for et dynamisk og drengerøvsagtigt look. Nutidens designere disker konstant op med nye innovative modeller, så du kan afspejle tidens tand på din egen personlige måde. Et par sneakers er det fedeste valg til dagligdagens gøremål, da komfort og pasform sidder lige i skabet..

Sneakers til herrer – man kan ikke leve uden!

En af de mange fede ting ved sneakers er, at du kan customize dem til dit outfit på dagen. Det giver dig mulighed for at jonglere rundt mellem forskellige looks, alt efter humør og anledning. Bær eksempelvis et par rå designs med højt skaft sammen med et par hullede jeans eller et par slimfit-jeans, en skjorte og en læder- eller denimjakke for et rocket look. Eller prøv et par af de mere bløde og sporty Sneakers til herrer, hvis du er i humør til hiphop- og rap-styles. Med et hav af mærker fra alle de kendte og mindre kendte designere imødekommer vi alle behov og segmenter. Det giver dig mulighed for at klikke rundt mellem hele farvepaletten, hvor også detaljer og former er med til at skille de forskellige mærker ud fra hinanden. Et par Sneakers til herrer er en integreret del af vores garderobe og outfits, så hop med på moden her på Zalando.dk!