Katalog

Populære filtre
99 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Småfolk

Der er mange krav til babytøj samt børnetøj. Det skal helst være sjovt, flot og ikke mindst kreativt. Derudover skal det gerne leve op til krav om bæredygtighed, så de små personer bærer det perfekte tøj mens de vokser og udvikler sig. Det danske brand Småfolk, lever op til alle disse krav.

Eventyrrigt tøj til de mindste

Det kan godt være at brandet bærer tillægsordet “små”, men der er efterhånden ikke meget småt omkring det danske børnetøjsmærke Småfolk. Siden 2007 har de vokset sig til at være et populært valg af tøj til de yngste i familien, med butikker i over tyve lande. Men du kan købe det kreative børnetøj, lige her på siden. Babyer og børn vokser hurtigt og det er en spændende tid. Derfor er det helt perfekt at Småfolk præsenterer nyt tøj mindst hver tiende uge. Så er du sikker på at selv de helt små følger de seneste trends.

De små folk har også glæde af bæredygtigt tøj. Materialet beskytter de små sjæle fra giftige pesticider samt gødninger, da det er fremstillet af organisk bomuld. Det er nemlig tøj som bliver forberedt af designere som ønsker at være en lille smule anderledes end alle de andre. Et af de vigtigste grundlæggende fundamenter er målet at skabe et godt produkt. Det danske børnetøjsmærke er især glade for masser af farver, og det er næsten ligesom at gå på eventyr med Småfolk. Faktisk kan Småfolk tøjet sagtens hurtigt blive dit barns ynglingstrøje eller måske den nye favoritkjole, da de små sjæle elsker at skabe historier med det farverige tøj. Men bare rolig: femogfirs procent af hele sortimentet og hundrede procent af babytøjsudvalget er Økotexcertificeret.

Inspiration