Filter (1)

32 varer

Hvis du ikke har prøvet Vibram Fivefingers sko endnu, så har du stadig en ultimativ oplevelse til gode. Skoens sjove udseende har et særligt formål, som dine fødder vil takke dig for. Som brandets navn antyder er skoenes form designet ud fra en ægte fod og former sig efter fodens fem tæer. Skil dig ud i fitnesscenteret med disse sko, der løfter din træningsoplevelse.

Vi blev født med bare fødder

Brandets filosofi bygger blandt andet på det faktum, at vi kom barfodet til verden. Når man går på bare fødder går man ligesom da man var barn. Man føler sig legende og nysgerrigt frem med en vis portion målrettethed og en selvsikker følelse. Med udformningen af disse sko kan du genopdage fornøjelsen ved at bevæge dig frem i tilværelsen på alle slags underlag. Du kan føle dig helt fri når du danser, hopper og tramper. Sportsgrene som løb er populær, og med et par Vibram Fivefingers sko kan du løfte din løbestil til nye højder. Lad dig selv få en helt ny oplevelse af at løbe barfodet rundt.

Vibram Fivefingers sko fremmer dine fødders sundhed

Udover designets unikke udseende får du tilmed et par sko, som fremmer dine fødders sundhed. Når du har skoene på spredes dine tæer let, hvilket styrker fodens muskler og øger dens mobilitet. Samtidig med, at du føler en vis frihed, styrker du også underbenets balance og smidighed. Din rygsøjle bliver rettet op og du forbedre din holdning og reducerer lændesmerter. Et ekstra plus på kontoen er, at du med Vibram Fivefingers sko genopretter din kontakt med naturen i og med at dine fødder kan mærke den ujævne overflade, som var du decideret barfodet. Giv dig selv en helt ny oplevelse med sko fra dette brand lige her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af