For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.

×Jeg accepterer.

DANMARKS STØRSTE UDVALG

gratis levering og gratis retur

30 DAGES FULD RETURRET

×

Sko fra Vans 322 varer

Mærkev
m
Anledningv

Vans – Sneakers der går til alt


Vans på Zalando.dk

Det internationale skatermærke Vans er langt fra kun et skatermærke! Mærket startede dog med at henvende sig til skatere, og skoene er også udviklet til at stå fast på et surfbræt, men Vans sko er i dag henvendt til alle der ønsker sig en moderigtig sko med et afslappet udtryk. Sortimentet indeholder i dag både de kendte loafers, sneakers og sandaler, men også tøj såsom T-shirts, hættetrøjer, shorts og flotte caps. Vans producerer tøj og sko til både mænd, kvinder og børn, så hvis hele familien er på jagt efter en afslappet stil i et sejt design og lækkert fodtøj, så kan I dykke ned og blive fristet af hele sortimentet fra Vans, som du naturligvis kan finde lige her på Zalando.dk. Hvis det er sko du er på jagt efter, så kan du både vælge at satse på loafers eller sneakers i klassiske farver. Er du derimod klar på at vække opsigt med dit fodtøj, så kan du finde Vans i flotte farver såsom turkis, lilla, dip dye og en masse andre prints. Hvis du generelt har en klassisk garderobe med farver som sort og hvid kan dit fodtøj sætte lidt kulør til dit outfit, og her kunne et par farvede loafers eller sneakers være det oplagte valg.


Vans – casual stil med attitude


Stilen er afslappet - men bestemt sejt! Ikke nok med at du i sortimentet fra Vans kan finde lækre designs, så er der bestemt taget højde for at både fodtøj og tøj skal være komfortabelt og behageligt at have på. Hvis du går meget kan det derfor være en god idé at satse på noget godt fodtøj, og her kunne Vans være et oplagt valg. Skal du på café med vennerne kan du sagtens bruge dine Vans sko være et oplagt valg sammen med en T-shirt fra mærket og et par jeans. Som mand kan du bruge dine Vans sko til et jakkesæt eller jeans og en skjorte, for at give dit sofistikerede look lidt kant og et twist af noget afslappet. Hvis du vil tilføje lidt ekstra til dit look kan i sortimentet fra Vans også finde lækre solbriller, håndtasker og caps, som alt sammen kan give dit look lidt kant og give dig muligheden for at tilføje dit personlige præg til stilen. Hos Zalando.dk har vi gjort det nemt for dig at shoppe mærket Vans, for vi har samlet hele udvalget lige her, på én og samme side. God fornøjelse!