Filter1

324 varer

Tag ansvar og værn om dine børns fødder ved at kræse for kvaliteten. Det sker automatisk ved at vælge Superfit sko, som er skabt til alle dine poders fusser. Det er ergonomi kombineret med perfekt bærekomfort og stimulation, så fødderne får den bedste start på livet. Det er østrigsk specialviden sammenfattet i et skoudvalg med vigtige sundhedsfaglige elementer.

Børneforkælelse med Superfit sko

Giv dine børn den bedste start på deres gå-karriere. De første skridt kan klares uden fodtøj, men når det går løs udendørs, og balancen er på plads, er det tid til at investere i Superfit sko, som har fokus på alle detaljerne. Erfaring siden 1872 kombineret med et tæt samarbejde med fagpersonale og ortopædiske eksperter som omdrejningspunkt gør disse børnesko optimale og perfekte til børnefødder, der stadig er under udvikling. Ergonomi, balancetræning, komfort og pasform er faste bestanddele i designprocessen, så børn i alle aldre kan nyde godt af håndlavet fodtøj.

Skovalget er let, når Superfit er i spil

Et skounivers i børnefarver kombineret med faglig viden fra øverste lag gør kollektionerne med Superfit sko uimodståelige for både børn og forældre. Her er fodtøj til børn i alle aldre hele året rundt, hvad enten det er varme og isolerende vinterstøvler, bløde hjemmesko, funktionelle lær-at-gå-sko, fede sneakers samt andre uundværlige modeller. Kvalitetslæder er en fast del af fremstillingsprocessen, når dette østrigske mærke tryller i designværkstedet i en kombination af traditionelt håndværk og innovation. Dermed er der lagt op til sunde fødder med den bedste start på livet og i fremtiden.