For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.
Alle

Sko fra FitFlop

Mærke
Pris
249
249
1275
1275
krkr
Størrelse
Anledning
Nyheder

27 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1
ESHIMMY TOE POST - Sandaler m/ tåsplit - black glimmer FINO TORE POST - Sandaler m/ tåsplit - pewter MUKLUK SHORTY WITH TASSELS - Støvletter m/ kilehæl - black

Hvis du har en drøm om at få fingrene i verdens mest komfortable sko, så er det nu muligt med udvalget fra FitFlop sko, der er skabt med hjælp fra biomekanikere. Dermed er der dømt masser af gåture med blødhed og stødabsorbering, så dine fødder skånes bedst muligt på forskellige typer af underlag.

FitFlop er mestrer i at værne om dine fødder

Man havde en ambition, og man indfriede den. Men det stopper ikke her, for FitFlop sko udvikles naturligvis stadig, selvom det første par blev lanceret for over ti år siden. Hele grundsignaturen ved skoene finder man i det videnskabelige arbejde, som er lagt i sålerne. Her finder man nemlig det såkaldte ”microwobbleboard”, der er en tre-lags sål, som leverer ergonomisk komfort i verdensklasse. Derudover er skoene designet i perfekte og præcist afmålte pasformer. Så der er velvære fra første skridt med dette britiske mærke.

Der er dømt skoglæde fra første færd!

Ekspertviden og komfort er ikke hele historien bag succesen, når det drejer sig om FitFlop sko. Designerne sørger nemlig også for at skabe den helt rette attitude, der både er sjov, frygtløs og funktionel. Alle disse ting kommer også til udtryk ved skoenes former, farver og detaljer, der bærer deres helt egen signatur. Det er udsmykninger, materialesammensætninger og ergonomiske former kombineret på perfekt vis, så du også får et par modesko. Vinterstøvler, sandaler, hjemmesko eller sneakers – der er plads til det hele, så alle sæsoner kan komme an, for FitFlop gør dig glad og komfortabel i al slags vejr!