Filter (1)

63 varer

Naturen er det, som forbinder os alle og det er uundgåeligt. Hos dette brand er miljø og bevarelse hele kernen og de ønsker at producere miljørigtigt. Selve inspirationskilden er også naturen, som tydeligt kommer til udtryk i de forskellige kollektioner. Rolige og naturlige nuancer kendetegner El Naturalista sko. Hvis du, ligesom dem, elsker naturen, så er dette muligvis din næste investering til skohylden.

El Naturalista sko – et naturligt valg

Det naturlige valg med sko er dette brand. Miljø ses i alt hvad de laver, både internt og eksternt i brandet. De bruger et feminint look på skoene, hvilket giver en vis elegance. Ønsker du en afslappet, men elegant hverdag, så prøv et par af disse sko med jeans. Lav en lille folde på dine jeans, og du vil få et afslappet og naturligt look. Den dybe blå farve fra denimjeans er perfekt kontrast til de sarte naturfarver som er et gennemgående tema i kollektionerne. Skoene har en udbredt brun sål, hvis farve er lånt fra naturen.

Et møde mellem mode og miljø

El Naturalista sko formår at forbinde den nyeste mode med naturen. De bruger både kilehælen, den flade sko og de åbne sandaler. Alt dette omfortolker de og giver skoene et unikt look med fokus på detaljen. Med hver enkelt sko har der været sans for detaljen og det kan du også bruge i din styling. De sarte farver kan pifte et sort outfit op, og du vil få fokus på dine sko, da de skiller sig ud. De kan også skabe sammenhæng, hvis du har valgt forskellige nuancer i tøjet. Giv dit look kontrast ved at matche farver op.

Gå ikke glip af