Alle

Sko fra Camper

Filter (1)

158 varer

Hvem vil ikke gerne tilføre deres garderobe lidt eksotiske noter? Spanske Camper er et skobrand med rødder i Mallorca, grundlagt i 1975 og er i dag en familiejet forretning med stor kærlighed til skotøj. Denne kærlighed bruger de til at kreere unikke designs. Camper sko er et friskt pust til din skohylde både til dig selv og dine børn.

Camper sko med associationer til varmere himmelstrøg

Solrige og farverige Spanien afspejler sig godt i Campers sortiment, der også byder på de klassiske farver, som vi kender så godt og holder af her i Norden. Deres sporty snøresko både er af god kvalitet og med masser komfort. Det er tydeligt, at materialerne er valgt med omhu for dit velbefindendes skyld. De er perfekte til et par jeans til hverdagsbrug uanset, hvad du laver til hverdag. Med disse sporty kreationer kan du give dit hverdagsoutfit et kærligt mode-boost i den rigtige retning. Du finder også de praktiske trekking sandaler med velcrolukning i smart design, som gør hverdagen lidt lettere. Tag også et ekstra kig på de fine ballerinasko med elegante detaljer med snøre over fodens overflade.

De fineste sko til dine børn

Særligt Campers børnesko er i de skønneste farver. Iklæd dit barn et par søde lær-at-gå sko i to sarte farver. Til et par tykke, varme strømpebukser og en sød nederdel i tyl er dit barn klar til enhver festlig anledning eller blot til en spændende dag i vuggestuen. Skal der fart over feltet, finder du også lækre farver med knald på kulørerne ligesom Spaniens smukke blomster og planter. Til hverdag kan du iføre dit barn et par behagelige sneakers med særligt fokus på komfort for dit barns fødder. Der er fuld fart over feltet til hverdag og der skal passes på de små fødder. Derfor er Camper sko værd at tage et kig på næste gang du skal vælge sko til dit barn.

Inspiration