Sko til damer & børn

Populære filtre
273 varer

Funktionelt dansk design fra Bisgaard sko til damer & børn

Danske Bisgaard blev grundlagt af Henrik og Marianna Bisgaard tilbage i 2005. Det aarhusianske ægtepar skaber dame- og børnesko med fokus på dansk design, naturlige materialer og håndværk i højeste kvalitet.

Hos Zalando mærker vi tydeligt den stærke håndværkstradition. Bisgaard sko til damer & børn kombinerer skandinavisk minimalisme med internationale teknologier og ultralækre materialer.

Deres sko er altid skabt med råmaterialer som ren uld, 100% bomuld, vegetabilsk garvet læder og ydersåle i naturgummi. Både store og små får derfor sko, som støtter føddernes naturlige bevægelser og holder mange sæsoner frem.

Børnesko fra Bisgaard er småbørnsfamiliens favorit

De fleste familier med småbørn kender til Bisgaard. De er nemlig kendt for deres ergonomiske design, fine detaljer og æstetiske design, som passer godt på de voksende fødder.

Alle deres børnekollektioner er skabt med en tro på, at sunde fødder giver ro til krop og sind, og det er et nødvendigt afsæt for børns nysgerrige leg. Send trygt dine børn ud i verden med børnesko fra Bisgaard.

Veldesignede sko og støvler til alle årstider hos Zalando

Når du shopper Bisgaard sko til damer & børn hos Zalando, finder du modeller til alle sæsoner. Sommerens lune aftener og lange stranddage får ekstra komfort i brandets lækre sandaler.

Når de kolde vinterdage kommer snigende, finder du sko og støvler med vand- og vindafvisende membraner samt en tyk mellemsål og isolerende for. Vinterskoenes tekniske indersåle holder varmen godt omkring fødderne, og de naturlige materialer sørger for sublim åndbarhed.

Vi har også et bredt udvalg af lækre overgangsstøvler. Takket være virksomhedens unikke æstetiske sans passer de perfekt ind i langt de fleste garderober. Bisgaard sko til damer & børn er selvfølgelig fri for skadelig kemi. Kun det bedste er godt nok, hvorfor der tænkes i sunde valg fra idé til design og produktion.