Det kan være svært at tænke nyt indenfor skobranchen, hvor tusinde og atter tudsinde af mærker konkurrerer om kundernes gunst. Men med en kreativ tankegang samt mod og innovation kan der ske små mirakler i designstudiet. Det er netop, hvad der sker hos dette spanske mærke, der er dedikeret til nye overraskelser indenfor gedigent skohåndværk.

Firmanavnet er enkelt og originalt – men det er ikke desto mindre sandt – kollektionerne med Art sko er nemlig udført på kunstnerisk vis, hvor man som almindelig skobruger pludselig får åbnet op for nogle nye sanser. Det gælder både synsmæssigt, men også på komforten er der skruet gevaldigt op for en behagelig fod-oplevelse hver gang.

Art sko – med et nyt, modemæssigt twist!

Det behøver ikke at være de store omvæltninger, der skaber nye sko-looks. Ganske små detaljer kan med den rette hånd og kreativitet blomstre op og skabe nye tiltag indenfor den modemæssige skoverden. Derfor er udvalget med Art sko altid værd at holde ekstra øje med, takket være de personlige designs.

Man kan godt umiddelbart gætte, at dette skomærke er fra Spanien. I dette skønne sydeuropæiske land har de deres egne unikke stilarter, ligesom vi har vores skandinaviske minimalisme. Fodtøjet er gennemsyret af håndarbejde samt materialer fra øverste hylde. Samtidig er balancen mellem casual og formel super intelligent sammensat.

Det rette yndlingsfodtøj finder du lige her i kollektionerne med Art sko. Her går komfort, pasform og ergonomi nemlig op i en fælles enhed, så dine fødder pakkes lækkert og behageligt ind, samtidig med at det udvendige også sidder lige i skabet. Man bliver ganske enkelt aldrig skuffet med et par sko fra Art.

Masser af varme farver på paletten, finurlige detaljer og finesser, anderledes former samt personlige kendetegn – hos spanske Art har de styr på individualitet og fremskridt, så du altid har begge fødder plantet mod næste mål. Det er fodtøj, som skiller sig ud, og det er både til kvinder og mænd lige her i udvalget på Zalando.dk.

Mere som dette