Skins blev etableret i 1996, da en australsk skiløber fik store ambitioner. Han ønskede at blive 10 år yngre, så han kunne stå på ski hele dagen, feste hele natten og være klar næste morgen til at gøre det hele igen. Forbedret blodcirkulation giver mere ilt til musklerne, det hjælper musklerne til at arbejde længere og hele hurtigere. NASA blev derfor indraget og andre efter for at bevise ovenstående kunne lade sig gøre.

SKINS forbedrer din energi, hastighed og udholdenhed.

SKINS bliver brugt af både professionelle og amatør atleter. SKINS tidstager er research og udvikling, så de kan udarbejde de bedste teknologier og materialer, for at sikre atleter og amatørerne at de får alle fordelene af deres SKINS produkter. SKINS udvikler individuelle størrelser til hvert enkelt produkt. Så her betyder størrelsen noget både for mænd og kvinder, hvis størrelsen er for lille kan det mindske blodcirkulationen og omvendt, er den forstor mister man alle fordelene ved SKINS.

SKINS er nu solgt i 31 lande, med over 160 forskellige produkter, producerer næster 1.500.000 varer om året. Hos Zalando kan du finde SKINS mest populære tøj til både herre og damer i flere størrelser. Køb dit nye SKINS produkt hos Zalando.dk i dag.

Kombinér med

Nike Action Sports

Casall

Løbesko Herrer Dæmpning

Outdoor Tilbehør Herrer Sales