Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.

Skaterskoens historie tager som bekendt sin begyndelse i de amerikanske 1990’ere. Her designede man en sko, der var udformet på en måde, der optimerede stødabsorbering og støtte til foden, så skader udeblev hos skaterne. Som det er med diller i moderne tid, så spreder de sig lynhurtigt over hele kloden, og ikke mindst til børnehøjde. I dag emmer en skatersko stadig af historie, men den er også blevet et symbol på coolness og attitude. Derfor har de cool skatersko også vundet indpas som hverdagssko, og børnene er ingen undtagelse her. Det tidløse design, der eksisterer omkring skaterskoen, lever videre på børnefødder over hele kloden den dag i dag. De friske farver, det drilske design og duften af attitude er blot nogle af grundene til, at skatersko til børn på få år er blevet til et kæmpe fænomen.

Skatersko – skolegårdens sejeste unge!

Kickflips, nose grinds og street cred. Der er mange gode grunde til at trække i et par skatersko fra Zalandos sortiment af tøj og sko til børn. Især seje drenge har en god grund til at holde det ægte i skolegården med et par lækre skatersneaks. Alle de kendte brands er repræsenteret i vores udvalg af skatersko til børn. Uanset om du er til skating eller ej, så får du en smag af attituden, når du trækker i et par svedige skatersko fra Zalando.

Gå ikke glip af