Filter1

Shoe The Bear
Sko, tøj og accessories

114 varer

Skal kreativitet og elegance være dominerende faktorer i din skosamling, er Shoe the bear mærket for dig. I sortimentet finder du både sko til kølige aftener samt lette styles til en sommerdag i parken. Uanset, om du leder efter støvler til jeans eller pumps til nederdele og kjoler, vil de moderigtige sko løfte din stil.

Shoe the bear – modesko af bedste kvalitet

Shoe the bear formår hver sæson at overraske med sin kreative designsignatur og stærke tendenser. Brandets vision er at skabe skomode, der vækker følelser, overrasker og opfylder alle krav du har til godt håndværk. Skomærket udfordrer fantasien hos den urbane sko-entusiast med fantastiske silhuetter, unikke detaljer og en alternativ tilgang til den klassiske sko. Hvad enten det er sandaler eller stiletter. Hver eneste model er designet fra bunden, så dine sko får det personlige og unikke finish brandet er elsket for. Sæsonens kollektioner er designet efter høje standarder til kvalitet, feel og look. Resultatet er sko i særklasse med en stærk kreativ signatur.

Unikke designs til dine fødder

Shoe the bear holder trendsættere på tæerne hel dagen uden at slække på komforten. Designet kan være legende og eksperimenterende, men går aldrig på kompromis med kvalitet og komfort. Hæle, snuder og såler er skabt til at holde dine fødder komfortable, hvor premium-læder og andre skønne materialer holder dem tilpas. Hver eneste model er designet med omtanke for velvære og look. Hvad enten din stil er rå, casual eller elegant er de håndlavede designs et godt valg. Støvler kan styles med skinnyjeans og andre denimbukser for et cool og personligt look i byen. Pumps og stiletter i eksperimenterende looks giver kant til kjoler. Lad de eksklusive designs pifte diverse outfits op og gå ubesværet gennem hverdagen med attitude.