Filter1

See by Chloé
Sko, tøj og accessories

309 varer

Et verdenskendt mærke har gjort sit indtog på de danske gader og stræder i form af See by Chloé, der er et tilgængeligt og up-to-date undermærke til hovedmærket Chloé. Her finder man tidens Paris-tendenser svøbt ind i pragmatiske outdoor-elementer samt signaturen, der altid er lig med romantik og femininitet. Det er som ”oh là là” kombineret med lyngen fra den jyske hede.

See by Chloé er til unge kvinder, der har fundet en sofistikeret stil

Dette autentiske fashionmærke er altid gået forrest med sine modige strategier og kollektioner, der har udbredt highfashion-designs til endnu flere segmenter. Med See by Chloé på hylderne fuldfører hovedmærket deres mission om, at catwalk ikke kun handler om haute couture, men ligeså meget om ready-to-wear. Det har skabt røre i andedammen, hvor nutidens fashionistas jubler over modeinkluderingen, så endnu flere kan iklæde sig fransk design med en tydelig og efterspurgt brand-værdi. En hyldest til modeelskere overalt.

Et stykke luksus i hverdagen, der bringer din modestil til skue

See by Chloé er netop rettet mod det yngre segment, som i takt med tidens trends har fundet deres egen stil – og det i selskab med fransk topdesign. Denne efterspurgte underlinje gør sig især godt til hverdagens looks, hvor tingene er designet knapt så damede som ved hovedmærket. Det betyder unge og vovede vibes, men altid med individuelle detaljer og former, som ikke ses hos andre mærker, hvilket netop gør dette storhittende brand unikt. Samtidig er materialerne som altid fra øverste hylde – designet og sammensat af modehusets kreative sjæle og dygtigste skrædderhåndværkere.