Populære filtre
1.439 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Scotch & Soda er et ungt brand, der stræber efter at producere lækkert modetøj. Det hollandske brand tager fat i tidens tendenser og giver dig trends, som kan spottes over alt i modebilledet. Deres stil er dynamisk med et glimt i øjet, og de er ikke bange for at tage en chance med en farve eller et print.

Scotch & Soda – casual, cool og ungt

Brandet har været på markedet siden 80’erne, men de formår stadig at holde en ungdommelig linje i alle deres kollektioner. Udvalget er fyldt med lækre items, som du nemt kan finde plads til i din stil. Et par unikke chinos i en blommefarve, kan være det afgørende element i dit look. Style dem med lyse farver, der virkelig lader den dybe farve træde frem. Scotch & Soda er helt sin egen, og det viser de med deres særegne items, som er unikke hver for sig og endnu mere sammen. Giv din garderobe en friskt pust med en farverig jakke.

Med et touch af vintage

De formår at skabe looks, som ikke er til at modstå. Scotch & Soda er i sandhed et brand, der laver fuldendte kollektioner, som du kan fylde hele klædeskabet med. Her er der sans for detaljen, og unikke lukninger, smukke farver og skæve snit går sammen og giver dig cool og casual looks, men også elegante og chikke outfits. Alt er med en ungdommelighed og en snert af noget retro. Et par gode jeans og en T-shirt med et lækkert print – her finder du outfits til hverdagen, når det skal være moderne. Dyk ned i aktuelle prints og de fedeste farver, der kan sætte skub i din stil lige her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af