Filter1

Scotch & Soda
Sko, tøj og accessories

1,830 varer

Vintage, boheme og urban casualness – jo, det kan godt lade sig gøre! Dette hollandske mærke leverer kollektioner med fokus på både fortid og nutid, som bringer dig moderigtigt og velklædt ind i fremtiden. Inspirationen hentes ikke kun i kanalbyen, men i hele den store, vide verden.

Scotch & Soda bringer aktuel mode tættere på dig

Kollektionerne fra Scotch & Soda er som revet ud af et modeblad med storbyen som kulisse. Det er tøj, som guider dig rundt til alle metropolens muligheder, hvor mangfoldighed, kreativitet og energi syder i gaderne. Og du kan være en del af aktørerne, når du gebærder dig rundt i et aktivt eller afslappet liv i dine yndlings-outfits direkte fra Amsterdam. Det er looks, der lægger op til fester og sociale events, men tøjet er også funktionelt til studiedage, festivaler, en tur på skaterbanen eller dyrkning af alle mulige andre aktiviteter.

En verden af mode åbenbarer sig

Vær en party-gænger om natten og afslappet livsnyder om dagen. Dyrk din karriere eller kør dit hverdagsræs præcist, som du har lyst til. Sortimentet fra Scotch & Soda klæder dig nemlig på til det hele. Det er jeans og sweatshirts til både friske piger og kække fyre, men det er også ligeså meget kjoler, skjorter og blazere. Dermed kan kvinder skifte mellem diva og urban streetgirl, og mændene kan jonglere mellem verdensmand og drenget skatertype. Al tøjet er skabt i de lækreste premium-materialer samt i de helt rette snit og former, hvor et hul, en knap, et print eller andre detaljer er placeret lige der med største bevidsthed og overvejelse.

Scotch & Soda

Lad dig forføre af hollandsk storbymode, som bringer tidens trends frem på dit look. Det er slet ikke svært, for det er nutidig mode med en skarp kant af fortidens vintage. Det er en kombination, der er yderst attraktiv på modescenen og på gadeplan, da tingene gerne må have et personligt twist. Det tilføres dit outfit i form af personlige detaljer og udtryk, der netop bringer varme, sjæl og minder om fordums skønne tider tilbage. Hos Scotch & Soda har man en mission om at frigøre sig fra modens strenge gidseltag, og lade friheden til at kombinere og matche blive en del af signaturen. Det betyder også, at du ikke er fastlåst i ét bestemt look, men i stedet kan spille på flere tangenter og dermed få endnu mere glæde af de forskellige items. Med base i en gammel kirke i Amsterdam sprudler det med kreative idéer og tankemylder, som i sidste ende munder ud i toptunede kollektioner, der har sat Scotch & Soda på verdenskortet.

Prøv det – du bliver afhængig af Scotch & Soda

Er der en stil, der er attraktiv på modescenen, så er det den, som Scotch & Soda fører. Her får du nemlig urbane outfits med et islæt af vintage-mode. Det betyder en blanding af casualness og formelle linjer, som gør de forskellige items multi-brugbare til både hverdag og fest. I stedet for sporty mode får du urban streetwear, og i stedet for business-looks får du skarpe minimalistiske kanter i ægte tidløshed. Dermed er det afslappet mode med en snert af luksus, som netop gør kollektionerne så eftertragtede. Hos Scotch & Soda er man ikke bange for at afprøve nye farver eller materialekombinationer, når nye kollektioner skal lanceres. Det er også noget af det, der gør mærket så spændende, fordi man altid kan regne med forfriskende overraskelser. Det sker vel og mærke uden, at man går på kompromis med de velkendte skarpe linjer og udtryk. Du får derfor noget tøj, der både kan vække opsigt, men som også kan være ganske klassisk og tidløst.

Der er altid en god grund til at opdatere garderoben. Man behøver blot at se på udvalget fra Scotch & Soda, der vækker shopping-genet til live. Med mærkets alsidighed in mente bliver du komplet dækket ind med alt indenfor hverdags- og festtøj. Her finder du nemlig altid lige et par yndlings-jeans mere eller endnu en fed skjortebluse. Der er lagt op til et vaskeægte shopping-univers, hvor både jeans og T-shirts samt kjoler, blazere, skjorter og andre items hænger side om side. Læg dertil en top attraktiv børnekollektion med cool prints, mønstre og farver, og du har et ungdommeligt og stylish familiemærke, der klæder jer alle personligt på. Det er hollandsk mode med basis-inspiration fra Amsterdam, der med sin skønhed og sine skæve detaljer gør hvert et stykke tøj unikt. Samtidig er Scotch & Soda også internationalt i sin tilgang til processerne, hvilket gør mærket attraktivt på alle planer.