Filter1

Schiesser
Sko, tøj og accessories

568 varer

Lad dig forføre af tyske Schiesser, der giver dig et uimodståeligt udvalg af undertøj til din garderobe. De understreger alle deres kollektioner med en tysk grundighed, der lover dig kvalitet og komfort. Det er kompromisløst design i verdensklasse fra dette brand.

Siden 1800-tallet har de formået at følge med tiden og hele tiden opdatere deres looks, så de er on-trend. Udforsk selv det store sortiment, der byder på alt godt til din undertøjsskuffe. De leverer undertøj til mænd og kvinder, der ved hvad de vil have. Enkelt, tidløst og stilet – her er der kræset for detaljerne.

Schiesser – tyske lækkerier til din undertøjsskuffe

Schiesser er altid det moderigtige valg, når der skal investeres i nyt undertøj. Det er vigtigt, at du stiller høje krav til dit undertøj, fordi velvære starter indefra. Brandet har mange års erfaring og viden, som de smukt viser frem i dette udvalg.

Er du en kvalitetsbevidst forbruger med høje standarder? Så er du landet det helt rette sted. Browse løs blandt undertrøjer og panties til mænd, der er moderne og giver dig et rent og stilet look. Til kvinderne finder du også komfortable undertrøjer, der nemt kan bruges som nattøj.

Undertøj fra Schiesser er smukt og komfortabelt i dets simplicitet. Det tyske brand har formået at skabe sig et navn på enkel undertøjsmode, der altid holder hvad det lover. Shop løs blandt badekåber, bh’er, pyjamasser, underbukser og meget, meget mere.

Det tidløse sortiment satser på enkle helfarver, som du nemt kan inkorporere i din nuværende garderobe. På Zalando.dk finder du et overdådigt udvalg af lækkert undertøj, der helt sikkert vil give dig velvære og komfort fra inders til yderst.