Filter1

Sanetta
Sko, tøj og accessories

254 varer

Sanetta står bag moderne og chikt børnetøj, der passer til alle livets stadier. Komfortable snit og lækre materialer lægger grundstenene i alle designs, og skaber styles, som dit barn vil elske at have på. Det børnevenlige udvalg er fyldt med designs, som nemt kan finde vejen til dit barns favoritplads på hylden. Se hele udvalget, der byder op til leg og behagelige stunder.

Moderne og smart børnetøj

Siden 1957 har Sanetta sikret kvalitetsmode til de små i husstanden. Lad dit barn indhylle i skønne bomulds T-shirts i skønne farver og prints. Det er designs til børn, der elsker farver og godt kan lide styles, hvor der sker noget. Det er den nordiske farvepalet med skønne afdæmpede toner, der dominerer i hele sortimentet, og som er med til at give det hele en lækker følelse. Find smarte pyjamas sæt til både piger og drenge med smarte T-shirts og korte shorts. Sættene er designet i bomuld, der både er blødt og åndbart, så dit barn kan sove trygt og komfortabelt.

Sanetta er lig med komfort

Det er dog ikke kun skønt nattøj, som Sanetta formår at brillere med. Udvalget tager dig også igennem skønne hverdags styles, som du nemt kan gøre til en del af garderoben. Vi er helt vilde med deres udvalg af badetøj, der emmer af sol, strand og is i solskinnet. Søde badedragter og små bikinier er designet med søde flæser og prints, som kan gøre enhver sommerpige glad. Smarte badeshorts i lækre farver kan gøre de små herrer klar til at indtage stranden som små strandløver. Lad Sanetta finde vejen til dit barns garderobe, og lad komfort og velvære definere deres stil.

Inspiration