Mangler dit barn noget nyt til garderoben? Hos Sanetta fityseven finder du det fineste børnetøj i en blød og lækker bomuldskvalitet, som helt sikkert vil pynte hjemme i kommodeskuffen – og ikke mindst sætte et smil på dit barns læber, når han eller hun har det på. Der findes et stort udvalg til både drenge og piger.

Bløde bomuldsklæder til dit barn

Sanetta fiftyseven er et brand, som virkelig har øje for dit barns velbefindende, når de sidder og designer tøj. Deres kollektion af baby- og børnetøj er fremstillet i det fineste bomuld, der er blødt og rart at have på. Tøjet findes med søde prints og i fine, lyse pastelfarver såvel som i mørkere nuancer som mørkeblå og –grå, hvilket gør at du nemt kan klæde både din dreng og din pige i tøjet. Sanetta fiftyseven gør en dyd ud af at designe tøjet i rolige farver og med rolige prints, så der er noget for enhver smag – uanset om du er på udkig efter en hue, et par bukser, en trøje eller en bodystocking.

Baby- og børnetøj i skøn kvalitet

De bløde pastelfarver er ikke til at stå for. Vi er vilde med den sarte rosa, som går igen i meget af deres sortiment, der vil passe helt perfekt ind sammen med den øvrige garderobe hos de små piger, der ikke kan få nok af de lyserøde nuancer. De små rosa- og hvidstribede bukser med fødder vil stå så fint sammen med en overdel i en anden tone lyserød eller med en nuance af grå. På samme måde vil de smarte grå- og sortstribede bukser passe helt perfekt sammen med en lyseblå eller grå overdel og en lækker varm striktrøje her i de kolde vintermåneder.

Inspiration