Sportssko

Sandaler & klip klapper til damer

Pris
107
107
699
699
krkr
Anledning

37 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1
SANTORINI - Trekkingsandaler - papaya punch/cool grey EEZAY PARLEY - Sandaler m/ tåsplit - non dyed/lab green/chalk white COVE - Trekkingsandaler - grey/charcoal/sprout SANBORN - Trekkingsandaler - black ADILETTE CF+ FADE - Badesandaler - super purple/icey blue/clear grey TERRAN LATTICE 2 - Trekkingsandaler - navy HURRICANE XLT - Trekkingsandaler - abysses grey SANBORN - Trekkingsandaler - deep teal PURECAT SLIDE - Badesandaler - black/white JORDAN - Sandaler m/ tåsplit - tan TIRRA - Trekkingsandaler - black/grey RX BREAK - Sandaler m/ tåsplit - white/teal blue Trekkingsandaler - pewter

Trænger du til et par smarte og praktiske sko til stranden, i de kommende sommermåneder? De ideelle sko til sommeren vil f.eks. være Sandaler og klip klapper til damer. Fantastiske til en tropisk ferie og varme sommermåneder, fordi de har fundet en balance mellem det praktiske og komforten. Klip klapper er f.eks. lette at tage af og på. Du stikker bare fødderne i dem, og så er det ud ad døren. Smart når du lige skal en tur ud i haven eller ud og handle i det varme vejr. Men det er ikke altid nok, at tingene er praktiske. Sandaler og klip klapper til damer findes i mange udgaver og modeller, som er flotte og moderigtige. De passer rigtig godt sammen med en sommerkjole og et par short f.eks. Og skal man rigtig leve op til sommerstilen, så find dine smarte solbriller frem.

Sandaler og klip klapper til damer - perfekte til stranden

Det er dejligt at være på stranden, men det er altid praktisk at have de rigtige sandaler og klip klapper til damer. Nogle som kan beskytte dine fødder mod det varme sand. De har fleksible såler, så du ikke mister fodfæstet, og de kan let rystes fri for sand. Du kan have dem på i og uden for vandet - selvom de i vandet godt kan falde af dine fødder. De er lette at banke sammen, når der kommer sand i dem - f.eks. lige inden man står ind i bilen. Så slipper du for at få meget sand med ind i bilen. Hvis de bliver våde, er de lette at ligge til at tørre i solen, hvor de hurtigt tørrer. Du finder et stort udvalg af Sandaler og klip klapper til damer på Zalando.dk.

Gå ikke glip af