Størrelse
Mærke
Pris
Farve
Flere størrelser
Anledning
929 varer
Sorter efter:
Side 1 af 12

Go with the flow, og bliv en del af den populære athleisure stil. Stilen integrerer sportstøj i hverdagstøj i et sporty look, som er på alles læber lige for tiden. Du kan skabe din egen personlige athleisure stil med lækkert sportstøj fra det varierende Nike Sportswear udsalg med din eksisterende basisgarderobe. At følge med strømmen behøver nemlig ikke at være upersonligt, når trenden er skøn og lægger op til individualitet.

Løb er en billig sportsgren

Sportsgrenen, løb, kræver intet særligt udstyr udover toplækkert løbetøj. Derfor er det helt i orden at fylde garderoben godt med lækkert træningstøj til løbeturen. Du kan bruge hele fitnessbudgettet på fede sneakers og lækre løbetights. Med det alsidige Nike Sportswear udsalg kan du skille dig ud fra dine medløbere, når du overhaler dem i fuld fart på grusstierne. Kom smart og varieret ud af døren med en stor fitnessgarderobe. Store sportsgiganter, som Nike, har fået øjnene op for vigtigheden af sportstøj, der både er funktionelt og smart. Fitnesstøjet skal være sved- og stødabsorberende, såvel som det skal leve op til de aktuelle modetendenser.

Nike Sportswear udsalg – et udvalg til den aktive livsstil

Udvalget taler i høj grad til dig med den aktive livsstil. Men Nike er lige så vel et udtryk for modebevidsthed som sport. De fleste kender sikkert til fornøjelsen ved at traske rundt i et par behagelige træningsbukser og en løs trænings-T-shirt derhjemme. Træningstøj kan i lige så høj grad være udtryk for en afslappet weekend som en tur i fitnesscenteret. Ofte handler det om balance og det bidrager Nike med. Et par gode sneakers kan også afhjælpe trætte fødder i en energisk hverdag på et fysisk krævende job, hvor fødderne kræver særlig opmærksomhed for at du kan fokusere hundrede procent på sit arbejde. Find lækkert sportswear til diverse anledninger her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af