For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.
Alle

Outlet fra Eterna

Mærke
Pris
135
135
479
479
krkr

36 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1
SLIM FIT - Business skjorter - schwarz SLIM FIT - Business skjorter - flieder SUPER SLIM - Business skjorter - schwarz SLIM FIT - Skjorter - anthrazit SLIM FIT - Business skjorter - lila SUPER SLIM FIT - Business skjorter - anthrazit SUPER SLIM FIT - Business skjorter - weiß Slips - dunkelblau/braun SUPER SLIM - Business skjorter - royal SLIM FIT - Skjorter - weiß SLIM FIT - Skjorter - schwarz SLIM FIT - Skjorter - bordeaux

Er du på jagt efter en stilfuld skjorte til arbejde eller sociale anledninger? Så se nærmere på hvad vi har af Eterna på tilbud her på siden. Det kendetegnende ved kollektionerne er det minimalistiske udtryk og de stilfulde designlinjer. Tøjets enkle udformning gør det let at sætte sammen med andre dele og accessories. Benyt for eksempel skjorterne sammen med et habitsæt, for at skabe en flot og troværdig udstråling af professionalisme til arbejdet. Hvis du gerne vil gøre stilen mere afslappet kan du vælge at sætte din skjorte sammen med et par jeans. Lad evt. et par af de øverste knapper stå åben for at fuldende den afslappede stil og tiltræk positiv opmærksomhed fra kvinderne. I udvalget af Eterna på tilbud kan du vælge imellem et hav af farvevarianter, hvor du både kan finde ens- og multifarvede modeller.

Få en stilfuld påklædning med Eterna

Eterna stammer fra Tyskland, og lægger stor vægt på at skabe elegante udtryk i tråd med tidens trends og tendenser. Tøjet er designet efter de bedste håndværksmæssige teknikker, hvor klare snit og sofistikerede detaljer fuldender det klassiske udtryk. Alle materialerne er udvalgt med stor omhu, for at sikre dig den højeste komfort til alle tænkelige situationer. Brandet bestræber sig på at lave kollektioner efter tidens tendenser og samtidig vedholde den tidsløse elegance. Et fremragende valg til stilbevidste mænd, som gerne vil have beklædning af højeste standard. På Zalando er vi stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af nydelige skjorter, hvor traditionel skrædderkunst forenes med nutidens styles. Så hvis gaderoben trænger til fornyelse, så se hvad vi har af Eterna på tilbud i vores lækre online sortiment. Her er der gode muligheder, for at skabe en elegant stil til hverdag og festlige anledninger.