Størrelse
Mærke
Pris
Farve
Længde
Mønster
386 varer
Sorter efter:
Side 1 af 5

Desigual udsalg er et udvalg med alt, hvad hjertet begærer. Dejlige Desigual byder på de skønneste items fyldt med farver og mønstre. Du kan ganske enkelt ikke gå ubemærket hen i tøj fra dette brand. Du får en yderst modig attitude, der signalerer selvsikkerhed og individualitet. Det er i høj grad tøj der taler for sig selv, men som råber endnu højere i kombination med andre beklædningsdele.

Opnå en ægte bohemestil med det skønne Desigual udsalg

Brandet har en smule udtryk af indianer- eller bohemestil. De skønne blomster- og naturprints giver associationer til den farverige, spændende natur, som vi forbinder med dejlige sommerminder. Du kan både forkæle dig selv og dit barn med de skønne kreationer, som du både finder i form af sko, bukser og særligt smukke kjoler. Du finder naturligvis klassikere i form af eksempelvis den lille sorte i sortimentet, men du kan godt være sikker på at disse emmer af brandets genkendelige signatur. Du kan nemt kombinere med din egen personlige stil og enten gøre stilen endnu mere modige eller nedtone den med simple farver og beklædningsdele.

Perfekt tøj til festivalen

Skal storbypigen på festival? Hvis du om ikke andet er typen der aldrig går på kompromis med din stil, uanset hvad du foretager dig, er Desigual et bud på items der skal med i festivaltasken. Tøjet er nemlig varmt og festligt og derfor den perfekte stil til den glade festivalpige. Top looket med et par hippieagtige solbriller og fuldend outfittet i et ægte peace, love and harmony-look. Det skønne Desigual udsalg giver i hvert fald muligheden for at fylde tasken med skønne items, som både er oplagt til festival, sommerferie, sommerhustur og andre anledninger, der lægger op til gode minder. Find dine favoritter lige her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af