Herrer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Saint Noir

Størrelse
Mærke
Pris
Materiale
1 varer
Sorter efter:

Saint Noir er for dig, der elsker at udtrykke dig gennem din helt egen stil. Deres statement pieces er ikke til at få øjnene fra, og vi er helt vilde med deres kollektioner. Det er den perfekte kombination af skæv streetart og en klassisk stil. Lad dig inspirere til din helt egen unikke stil med dette statement brand.

Saint Noir – statement pieces

Berlin er hjemstavn for dette brand, og det er også fra denne urbane jungle, at de henter deres ungdommelige og skarpe inspiration. Den store modemetropol er deres direkte linje til et undergrundsmiljø og streetart, der er kæbetabende. Designerne bag Saint Noir har en forkærlighed for dyr, og det er tydeligt i deres designs. For et ungdommeligt og attitudefyldt look, kan du hoppe i en T-shirt med et unikt print med en kat i dametøj. Style den med et par sorte skinny jeans og et par sneakers. Vi er helt vilde med de humorfyldte designs, der kan skabe ravage og stil i dine looks.

Cool streetart møder high fashion

Saint Noir spiller ikke efter reglerne. Deres designs er helt deres egne, og ingen skal diktere moden for dem. Kom på forkant med moden i dette udvalg, hvor det er en stærk stil, der er ikonisk og unik. Den kreative frihed hersker i bedste velgående i deres designs. Byd sommerdagene velkommen i et par korte denimshorts tilsat en hvid T-shirt med lige det print, som du er faldet for i dette udvalg. Der er ingen tvivl om, at deres designs er samtaleskabende og altid vil kunne fremtvinge et smil på læberne. De skønne sweatshirts er perfekte på vinterdagene, hvor det grå vejr har brug for et friskt pust.