Går turen sydpå? Så er der godt nyt under solen. Her finder du nemlig en kollektion af lækre bikinier lige til at smide i kufferten og flyve mod varmere himmelstrøg. SAHA gør da også brug af eksotiske farver, som er svære at modstå. I sortimentet finder du også super fine badedragter i samme dur, men også i neutrale farver.

SAHA har styr på detaljerne

SAHA har et ønske om at skabe badetøj til kvinder, som gerne vil vise deres naturlige skønhed uden at blive overshinet af et hav af detaljer. Derfor er brandets modeller meget simple, uden at være bange for at bruge farver og mønstre. Er du vild med masser af smykker og accessories kan du dog sagtens tilføre dit bikinilook fint tilbehør. Tag et par guldøreringe og en lang tynd guldhalskæde på til den hvide badedragt for at opnå et eksklusivt look til stranden. Kom et par lyseblå hotpants i strandtasken og træk i dem når du skal op og hente en forfriskning at køle ned på. Hop på samme måde i et par sandaler med store sten for at undgå det varme sand.

Alt til stranden

Sortimentet tilbyder både bikinier og badedragter. Der er derfor noget for enhver smag, uanset om du er til det ene eller det andet. Når det bliver køligere eller blæsten tager til kan du trække i en strandkjole fra SAHA. Strandkjolen kan også bruges i baren eller rundt om bålet om aftenen. Kombiner med et par sandaler og armbånd af træperler for et laidback og sommerligt look. Hvis det ikke lige er tid til sommerferie kan du flashe din nye bikini eller badedragt i svømmehallen eller på stranden herhjemme. Tjek alle brandets lækre accessories til stranden ud inden du tager afsted. Vælg din favorit her på Zalando.dk.

Inspiration