Team Russell Athletic er etableret af en gruppe talentfulde mennesker fra rundt omkring i verden. De har tre ting tilfælles. De har gå-på-modet, selvtilliden og passionen for at nå deres mål og drømme. Brandet har en over hundrede år lang historie bag sig og leverer i dag blandt andet holdtrøjer til nogle af verdens bedste sportshold.

Bliv en del af verden bedste sportshold med Russell Athletic

Russell Athletic har en ægte sportsånd som de gerne deler med omverdenen. De deler deres talent for ikonisk sportswear med en række af USA’s største institutioner, såsom universiteter, high schools og andre professionelle institutioner. Brandet skaber noget af det mest avancerede tøj til sportsbranchen, som integrerer teknologi og de bedste materialer på markedet. Oplev selv herlighederne i dit eget gear fra dette gennemtænkte brand. Det er tydeligt at mærke, at intet er overladt til tilfældighederne. Amatører såvel som professionelle ved, at det er de helt små detaljer i sportens verden, der giver de gode resultater. Derfor er Russell Athletic et bud på din næste investering, når det kommer til sportstøj.

Match hinanden

Brandet har hovedsæde i Kentucky i USA. Den amerikanske mode har smittet af på det eftertragtede mærke. Tøjet har en amerikansk og edgy stil som hælder til det street udtryk. Du finder ikke kun sportsmode til mænd her på siden. Brandet har lanceret mindst ligeså fantastiske kreationer til kvinder med samme edgy touch. Tøjet har naturligvis et twist af feminin charme med skønne farver og snit, der fremhæver den kvindelige krop bedst muligt. Bliv det sejeste par i fitnesscenteret eller i parken med kæresten i sportstøj fra Russell Athletic. Få en smagsprøve på en af verdens førende producenter af sportstøj til mænd og kvinder. Du finder en lang række favoritter fra Russell Athletic lige her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af