accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

GRATIS LEVERING & RETUR*

100 DAGES RETURRET

RUN YOUR OWN STYLE

Bliv klar til CPH Half Marathon 2018

Læg dig forrest i feltet med stilfulde items, der hjælper dig med at performe dit allerbedste. I vores udvalg af løbeudstyr finder du alt fra den perfekte sports-BH til de mest komfortable løbesko. Personlig træner, diætist, blogger og CPH Half Marathon-ambassadør, Sara Jin Smidt, viser hvordan, du varmer op med stil og kommer i mål på fashionabel vis.

Pre-run

Komfort er nøgleordet. Udover at sørge for at drikke nok vand, spise en sund morgenmad og varme op før løbet, så er det vigtigt at købe dit løbe-outfit uger i forvejen, så det kan blive testet før selve løbet.

SHOP ALLE STYLES

SHOP PRE-RUNNING STYLES

Set the style

Glem alt om sluttiden. Nyd løbet og glem ikke, at det er dig, og kun dig, der ved, hvad der er bedst for dig.

Sara Jin Smidt

Running

Gør som Sara og find dit eget tempo og din egen rytme. Skru ned for larmen udefra og lyt til dine yndlingshits. Nyd løbet og overkom alle forhindringer, du møder på din vej.

SHOP ALLE STYLES

SHOP RUNNING STYLES

Sæt tempoet op

"Løb er en fantastisk måde at udforske en ny by på. Det er også en dejlig måde at få clearet hovedet efter en stresset dag."

Sara Jin Smidt

Cool down

Hvad er Saras ritualer efter løbet? Udover de obligatoriske udstrækninger, kan hun godt lide at mødes til et sundt måltid i byen med andre løbere og sine venner.

SHOP ALLE STYLES

SHOP AFTER-RUN STYLES

Køl ned med stil

SHOP ALT